Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

rebcsi x) naplója


Datolya Dorisz [119993 AL], gazdája rebcsi x)
Nórika & Wonder - Menekvés (L)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/119993
Nórika & Wonder - Menekvés (L)

Kell egy hely: messze innen, messze mindentől, ahol nem vár tőr, mi szíve mélyébe tör. sokszor felül a gondolat, h oldom+ majd a gondokat, miket magamnak okozok?! fokozódik bennem a tudat; h el KELL indulnom, belül kitisztulnom, h majd visszatérjek. és benned éljek. úgy ahogy valójábann ismertél, hiszen mint 1testvér olyan lettél.
de most elmegyek. visszatérek 1×. de most ez kell: 1hely, ahol nem fáj a csalódás, mert nincs olyan! [nincs ojjan..] ..csakis a valóság. drága érzések völgyéből kitérek, egy olyan világ kapujába, ahol nem ítélnek el, ahol végre szabadon szárnyalok. száll a dalom, de nem kell szállanom.
kell a változás, elég volt az áldozás, mert szívem zakatol akár a vonat, ami végre innen elvezet [elvezet] számomra ebben a szennyben már nincsen
élvezet.
hol jár a képzelet? fut távol mindentől. - ezt kérdem istentől,
lassan 1edül maradok, ezértis szaladok ki a világból, h majd holnap jobb legyen.
FUSS! bármerre indulj! fuss! csak ki a világból. fuss és ne nézz vissza már menj tovább. lépj arra az útra, amit a szíved megkívánt!
Élj! Álomvilágba lépj! Érezd azt amit más nem érezhet át! Lásd meg a világban a sok apró csodát! Érezd a napfény ízét! Lásd meg egy mosoly reményét! Indulj tedd fel a kezed! !Indulj, tárd ki a szíved!
szabad vagy itt akármit megtehetsz.
ez az a hely, ahol mindig várnak. ez az a hely, ahol rád találnak. benned él, ahogy minden más, valótlan
vagy realistás. behunyt szemmel látom, bármit is csinálok. érzem, h rátalálok!!
FUSS! Bármerre indulj! Fuss, csak ki a világból! Fuss és ne nézz vissza már! Menj tovább! Lépj arra az útra, amit a szíved megkívánt!
Néha elbújnék a világ követőő szeme elől. nem hallana senki felőlem. egyedül a szigetemen. hol nem látogatna ármány, hol elkerülne engem az ember nevű járvány.
...szivárvány az égen; egy lány kinek intek. könnyet hintek, de könnyebb lesz így. lehet, h hosszú év, de lehet csak pár nap, az a szomorú idő, amíg nem látlak. az átlag ember nem érti mért teszem.
az eszemre hallgatok, pedig szívem szerint maradnék! de még ez a szív az enyém, van remény!! még visszatérek, ígérem!! csak rendet teszek feldúlt szívemben. Hiszek benne, h ez segít majd rajtam, sok
mindent tettem, mit nem így akartam. Démonaim leküzdöm. elűzöm fejemből. a holnap lehet, nekem szebbet jövendöl. eldől még mi lesz, de állok elébe! bátran nézek az ellenfél szemébe. nem félek!! lélekben
már kész vagyok. vannak csak a szép napok.
indulnom kell, de ígérd megvársz majd!! mert engem már csak a szívem hajt!!
FUSS! bármerre indulj! Fuss csak, ki a világból! Fuss és ne nézz vissza már! Menj tovább! Lépj arra az útra, amit a szíved megkívánt! Élj! Álomvilágba lépj,

érezd azt amit más nem érezhet át, lásd meg a
világban a sok apró csodát..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat