Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Erdélyi Dóra naplója


Saci pupu [268266 AL], gazdája Erdélyi Dóra
2007-09-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/268266
2007-09-03

Ma volt az évnyitónk az iskolában.
Nyolc órakor kezdődött az ünnepség. Mindenki ünneplő ruhát öltött magára: Sötét nadrág vagy szoknya és fehér blúz ill. ing. Az igazgatóhelyettes nyitotta meg a tanévet, majd egy gyönyörű vers hangzott el. Utána bevezette az ötödik osztály az elsőseket. Az igazgató bácsi mondott egy érdekfeszítő beszédet, majd ismét egy vers hangzott el. Utána osztályonként elvonult az iskola, ki-ki a maga termébe.
Három osztályfőnöki óra következett. Megbeszéltük a tűzvédelmi rendeleteket és elkezdtük tanulmányozni a Házirendet is. Ezenkívül az osztályfőnök elmondott minden fontos dolgot az iskolai évre vonatkozólag, lediktálta félig-meddig az órarendünket. Azért csak félig-meddig, mert nem volt benne biztos, hogy ez marad az órarend, mert még így év elején változtatások lehetnek.
Új igazgatót választott az iskola és a község. Egy Fülöp István nevű embert, aki Mátraszőlősről jött, és ide fog költözni. Szinpatikus ember.
Mikor hazaérkeztem átöltöztem kényelmes ruhába, bepakoltam holnapra, és mindent megcsináltam, amit meg kellett csinálnom az iskolába. Majd délután tévézni fogok és olvasni. Este megyek egy kört biciklizni a faluban.
Szívrepesve várom a holnapi, első tanítási napomat, mintha én is elsős lennék.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat