Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Erdélyi Dóra naplója


Saci pupu [268266 AL], gazdája Erdélyi Dóra
2008. március 07. Előnőnap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/268266
2008. március 07. Előnőnap

I'm sorry, hogy elamardatm szinte egy fél évet a naplóírással, de majd megpróbálom bepótolni, mikor lesz rá idám, persze cask akkor.
A lényeg a lényeg, hogy ma volt az "előnőnap". Műsor is volt, melyne zongoráztam, de a mi műsorunk előtt egy maratoni műsor volt az ovisaktól + utánunk egy csomó tánc.
Amúgy a suliban a fiúktól kaptunk virágot, ötösre feletem bioszból és töriből, és a töri dogámis ötös lett. Sőt, ma végeztem a föcivel ism mivel megtanultam Japánt. Én sokkal előrébb tartok föciből mint az osztály, mivel megyek föciversenyre, és nem fogjuk akkorra befejezni az anyagaot, és az még kell a versenyen, így én előrébb haladtam, és végre befejeztem.
Az elmúlt fél év jelentős történései, amikről nem írtam:
Szóval voltam Rómában, megnéztem minden nevezetességet + velencét ( ami nekem fantasztikus volt) és Firenzét is. Röviden, tömören ennyi.
Aztán itt volt a jótékonysági bál, melyen keringőztünk az osztályból páran, két hét alatt meg kelett tanulnunk egy komplett táncot, és sikerült. Egy fantasztukus rózsaszín ruhám volt, melyet tesómmal választottam ki, úgy hogy anyum csak a bálon látta. Szörnyű volt, mit fog hozzá szólni? De tetszett nelki, sőt én voltam a legszebb. (tudom ez egy önző megszólalás volt a részemről, én ilyet nem szoktam mondani, de a többiek is mondták, hogy én vagyok a legszebb, és ez egy napló, melybe minden gondolatomat beleírhatom).
Egy fantasztikus téli szünetet hagytam magam mögött, tele főleg pihenéssel, ajándékkal, szórakozással, mókával. Most inkább nem sorolnám fel, mi mindent kaptam, majd talán egyszre. Elég most anyi, hogy rengeteg mindent, és a legtöbbjéről nem is tudtam.
Akkor itt volt a félév. Mint mindig, most sem kellett izgulnom a félévi jegyem miatt, merta múlt félévben nem kaptam mást, csak ötöst, így természetesen ötös lettem félévkor is mindenből.
Ott volt még a farsang. Én ugyan hetedikes vagyok, és mindenkor a nyolcadig csinálja a nyitótáncot, de mivel kevés volt a lány engem és Andit és Rolit (ő fiú, de abból is kellet egy) felkértek táncolni. Szinte minden nep táncoltuk, gyakoroltunk, és véger eljött a nagy nap. Még fényképeszkedtünk is előtte.Nagyon izgultunk, hogy milyen lesz, de nem volt min izgulni, fantasztikusan sikerült. Gyönyörűséges fehér ruhám volt (megjegyzem, hogy én voltam majdnem az utolsó, aki kiválasztotta, de enyém volt a legszebb. A másokéba bele sem bújtam volna. Na jó volt egy kettő nagyon szép, de az enyémnél biztos nem voltak szebbek). Hát ez is eltelt, mit tehetünk, vissza a tanuláshoz, igaz eddig is atnultam a tánc mellett is.
Akkor itt volt apum szülinapja, ami egybeesett a matekversenyemmel. A verseny után ( ami nagyon jól sikerült szerinet, de csak holnap, szombaton, azaz hétfőn tudom meg az eredményeket) beültünk pizzázni, és degeszre ettük magunkat. (A versen alatt a szüleim megvásároltak mindent az apukámnak). Itt van mindjárt a tavaszi szünet, már csak két hét (márc 21-márc 25.), de sajna a szünet úgy van, hogy péntek, húsvétszombat (ami mindenkinek szünet), húsvét vasárnap (ami szintén mindenkinek szünet), húsvét hétfő (ami még mindenkinek szünet az egész országban) és kedd. Így ha te is jól számolsz, csak 2 nap szünetünk van. Igaz mien pech! Na mindegy, nem tehetünk ellene.
Mint mondtam már feljebb, hogy megyek föciversenyre, már ősz óta készülök rá, különben április 5-én, SZOMBATON lesz. Ez is mijen rossz, mi!!
Tesómról még nem esett szó, aki most kezdte az egyetemet a Pázmány Péter Katolikus Egytem Bölcsésztudományi szakán, ő törit tanul, ami a legnehezebb szak az egyetemen. Szerencsésen túlesett a vizsgaidőszakon, meg is érdemelte, mivel rengeteget tanult, csak éppen nem tanulu december 24-én.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat