Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ÁKOS naplója


Thunderwolf [21812 AL], gazdája ÁKOS
karakter

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/21812
karakter

Név:Pörölykezü Thor jelenleg az Űrfarkasok 13.hadtestének Morkai agyarai nevű falkáját vezeti
tartózkodási hely: ismeretlen(valószínűleg az Iszonyat szemében van a bázisuk)
kinézet: kép bal első.
faj: valaha ember ,de most már Űrgárdista
kaszt:Rúnapap
kor:10519 birodalmi szabványév
súly: 213 kg
magasság:238 cm
felszerelés:Ősi Rúnavért(neve:Gjallerhorn) amit Sötététlelkű Stef a Vaspapok őse készített, az első rúnapapok segítségével.Fegyverei az ősi halálrúnákkal televésett Rúnafejsze(név:Eihwaz).Valamint annak a Jégkrakennek a fogaiból készített Fagypenge, melyet még gyermekkorában ölt meg.Valamint plazmapisztolyát is mindig magánál hordja.
Ezen kívülmég mindig magán hordja az egy óriás fenrisi farkas bundájából készített köppenyét és a farkasfog nyakláncát amit védelmező rúnákkal róttak tele.

képességei:A beültett 19 plusz szervnek hála emberfelettivé vált és sok különleges képességre tett szert.(bővebb infó itt:http://www.w40krts.hu/e107_plugins/content/content.php?content.103 ) Ezeknek köszönheti hatalmas testét mely hihetetlen erővel párosul innen kapta nevét is,mert az mondják puszta kezével is képes árütni egy betonlfalat.
Az emberfeletti testhez emberfeletti akarat is társul, akarata bármilyen súlyos sérülés esetén is képes testét harcba küldeni. Ezek mellet rendelkezik pszihikus képességekkel is : képes testébe idézni a hipetér erejét(Hősök Ereje) melynek segítségével ereje és gyorsaság hihetelen mértékben megnövekszik, képes testéből kiszálva a jövő utjait kifürkészni(Idő leple) és ezután testébe visszatérve, befolyásolni az események alakulását, és képes kaput nyitni a hiperérbe melynek segítségvel kisebb távolságokon belül villámgyorsan utazhat.Bár képes gondolat olvasásra is ezt csak szükség esetén veti és inkább a "másik" módszert alkalmazza.(lásd . link). Emelett mint minden Űrfarkasnak neki is nagyon kifinomult a hallása, és szaglása emiatt szinte képtelenség meglepni. Ezekkel együtt sajnos a műtétek során egy genetikai istabilitás is mutatkozott amit a Wulfen átka néven emlegetnek. Rajta is mutatkoznak a jelek amely a 13. hadtest minden tagján.
A Wulfen átka egyszerre áldás és átok a farkasok számára, áldás mert megvédi őket a káosz rontásátol amely ellen már 10.000 éve harcolnak , de ugyanakkor átok is mert ha az átok felülkeredik akaratukok akkor félig farkas félig ember formába alakulnak, bár ekkor erejük megnő és a sebesülésseikkel sem törődenek,de ekkor elveszik tudatukat és szinte állati szintre fejlődnek vissza és utána már csak egyetlen cél vezérli őket ,hogy karmaikkal szétszagassák ellenfeleiket. Ebben az állapotban egyedül a Farkaspapok képesek a lenyugtatásukra. Azok akik képtelenk ellenállni az átoknak örökre véregző vadállatokok maradnak.
Az átok hatása főként a harc hevében mutatkozik meg vagy erős stressz hatására, de időnként előfordul hogy a gyengék minden ok nélkül átalakulnak.
Mint ahogy a falka nagy része ő is megtanulta elnyomni az idők folyamán az átkot és általában most már csak akkor kerekedik felül rajta az átok, ha ő engedi.
Valamint mint minden farkas ő is rettenthetetlen nem ismeri a félelmet ,mert nincs miért félnie mikor csatlakozott a rendhez elfogadta sorsát mint minden csatatestvére ,hogy a harc csak a halállal ér véget és addig védelmezi az emberiség birodalmát és a császárt, míg képes harcolni és azt is hogy soha nem vár rá pihenés vagy békés öreg kor,mert egy farkas örökké farkas marad, amíg képes állni addig harcolni is, ha pedig már nem képes állni akkor már halott.

barátok:egyetlen barátai a falakatestvérei, akikkel már több ezer éve együtt hrcol, valamint azoknak az óriás farkasoknak a leszármazottai akiket a falka magával hozott Fenrisől.

család: családja nagy része már gyermekkorában meghalt, és mikor a rendhez került minden kapcsolatot megszakított a túlélőkkel.És amúgy is lehet hogy családja már rég kihalt, és ha mégse úgyse emlékeznek már
rá,mert azóta már sok száz generáció nevelkedhettt fel.

szerelme:soha nem vot

csatakiáltás: egy ősi és rettenetes farkas üvöltés ,amelytől még a démonok szívébe is félelem kél ,mert tudják, hogy a hang gazdája a halál angyala aki nem vár és nem ad kegyelmet.
jellemzés: A sok száz év alatt olyan jó harcossá vált amilyenné ember csak válhat, mivel a legöregebbek egyike így tekintélyes mennyiségű tudást és bölcsességet halmozott fel, szavát még a hevesebbek is megfogadják, és a tanácskozásokon is döntő a szava. Bár mostnra már vesztett valamit hevességéből, még mindig az elsők között van akik as ellenre támadnak. Emelett azon kevesek egyike akik feladata a sagák és rendük történetének továbbadása, ezért a lakomák alkalmával ált. midig felelevenít egy-két sagát. Szabadidjét általában gyakorlással, vagy fegyverei karbantartásával tölti, de minden lakomán részt vesz.Ekkor áltában mindig sort kerít egy két párbajra legyen az valamely erőpróba vagy esetleg evő ivó verseny. Kedvenc itala mint minden farkasnak neki is sör melyet hordószámra szokattt fogyasztani.
Történet majd következik.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat