Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-12-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-12-04

Kedves Jucó!
Szakad az esô, plusz erôs melegfronti hatás van, ráadásul oly? rosszul aludtam éjjel, hogy nagyon. Úgyhogy minden összejött, hogy fájjon a fejem. De nem fáj a fejem, és álmos sem vagyok nagyon, mert fel vagyok spanolva, ugyanis csütörtökön, pénteken szabadságon leszek, mert ki kell festenem a lakást. És engem az ilyen munka, feladat mindig feldob. Már alig várom, hogy neki smirglizni, glettelni, festeni.
Csak az éjszakai álmomat tudnám feledni: valami egyetemi diáktáborban voltam, és ott egyszer csak azt látom egy fára kit?zve, hogy én aznap este költôi estet tartok. Azt hittem, ez csak valami vicc, de nem az volt, mert a kisbolt ajtóra is ki volt aggatva egy plakát: Költôi est, személyesen találkozhat a m?vésszel. Na, egybôl összeugrott a gyomrom, miféle tréfa ez? De nem volt mit tennem, gyorsan elkezdtem verseket írni. De hát csak olyan gyötrelmes rímek jutottak eszembe, amiket Zámbó Jimmy írt annak idején az énekeiben. Akkor hívtam Kolbászt, hogy küldjön a verseibôl párat, de nem vette fel a telefont. Na, mondom, velem nem babrálnak ki, rohantam a könyvesboltba egy ismeretlen költô verses kötetéért. De a bolt zárva. És már kezdett bealkonyodni, vers meg sehol. Nem volt más választásom, minthogy beteget jelentek. De már túl sokan láttak föl-le rohangálni, úgyhogy az sem ment. Eljött az est, én bevonultam a díszterembe, ami mondanom sem kell, a m?vészek körében jól csengô nevemnek köszönhetôen zsúfolásig megtelt. Ahogy szokták mondani, még a csilláron is lógtak egyetemisták. Akkor fölhágtam a pulpitusra, köszöntöttem az egybegy?lteket, felkonferáltam az elsô versem címét ? Anyám ?, aztán nagy levegôt vettem ? és ekkor felültem ordítva az ágyban tiszta izzadtan. Na, utána meg már nem tudtam visszaaludni. 4:38 volt. Rémálom volt a javából.
Pénteken írtam egy SMS-t, hogy mondd meg mamának, hogy juttassa el a flexet, mert a festésnél majd kell. Illetve a fal csiszolásánál. Nem válaszoltál, se te, se mama. Remélem, eljuttatja valahogy, mert anélkül nem tudom megcsinálni.
Még mindig be szokott vinni mama az iskoláig, vagy buszozgatsz? Ha ez az utóbbi, akkor nem irigyellek. Fôleg télen.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat