Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judit naplója


Barbakán [73065 AL], gazdája Judit
észrevétel!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/73065
észrevétel!

tegnap itthon este 10 körül neki álltunk dvdzni....a Holtak háza 2. ....persze még az egyet sem láttam, pedig meg van.....de vagy 10 perc után rájöttem, h semmi köze a kettőnek egymáshoz...azon kivül, h párszor megemlítettek egy tagot benne aki meghalt, gondolom ő volt az elsőben a főszereplő...na ennyi!
Annyira egy amatőr film volt, h csak na.....gyakorlatilag horror filmnek szánták....hát ez nem jött nekik össze.....ugyanis öcsémmel csöppet nevetségesnek találtuk a dolgokat....annyi összefüggéstelen dolog volt benne.....h szánalmas volt tőle az egész......
Viszont belém nyilalt közben, h érdekes módón tudjuk azt, h ember képes embert ölni......de láttunk már olyat, h zombi zombit öl....????????.....én még nem! pedig már láttam jó pár filmet....beleértve zombisat is, de nekik egyszer sem jutott még eszükbe, h egymást megöljék....persze nyílván azért mert az az agy amivel rendelkeznek, az feleslegesen van a helyén....no de mindegy.....és ha így tovább gondoljuk a dolgokat, azonos fajhoz tartozó állatok sem ölik meg egymást....jó mondjuk a dominás hím "státusz" is valamiért kialakul...vizilovaknál is kemény harc folyik ezért a pozicióért....iszonyatosan megalázza az egyik a másikat....szinte prankrátorkodnak egymással....és a teljes döfés az az alul maradt vizilónak, h a győztes még magáévá is teszi....tehát nem csak az emberek lehetnek perverzek.....de akkor sem öli meg.....mondjuk ezek után én inkább lennék halott....mint egy seggbe b****tt, vesztes hím viziló...no de mindegy.....!
Tehát így azért állatok nem gyilkolásszák egymást, mint az emberek....különös nem.....hozzásegítik a másikat a halálhoz....lásd Oroszlánkirály...Zordon és Simba "párbaját".....genyóság az van.....!
De az emberek nagyban hasonlítanak az állatokhoz....gondolkodásban, de a zombik....ők télleg annyira tompák már, hogyha bezárod őket egy ketrecbe....mozdulatlanul állnak, addig amig valaki meg nem jelenik...és utána jut eszükbe, h hoppá ő kaja.....szabaduljunk már ki...és aztán Guten appetit!!!
Annyira fura....no de mindegy!
Mostmár egyébként úgy fogom csinálni, h a körleveleket naplóban irom meg, és akármikor vissza tudom olvasni!
Egyébként fura módon a körleveleket nekem is elküldi, és a bejövök között találom meg őket...ahelyett, a karaván cimszó alatt lenne egy külön erre kifejlesztett tároló egység....van csak megint hülye vagyok!
Sztem jó kis levelekkel bombázlak titeket, akinek nem jön be, bocs....kitörli...és kész...magánügy.....én mindenesetre szeretem őket vissza olvasgatni......vagyis hát minden más levéllel is így vagyok....de mostanában lopkodják a leveleket, és alig marad benn egy kettő......ennek mi az oka fogalmam nincs....de rohadtul bosszantó!
Így naplóbejegyzés körlevélformában.....nagyszerű!
pont.....további szép napot!!!!...nekem mindenképp az lesz....:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat