Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

gombos jános naplója


abSinthe [323217 AL], gazdája gombos jános
2008.02.29. mostantól minden más

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/323217
2008.02.29. mostantól minden más

most nem fogom elhülyéskedni. új lappal nyitok, őszinte gondolatok fognak csak ide leírodni. szóval az előbbi bejegyzéseket nem kell figyelembe venni.

mai nap:
jujj, megint mint a többi. szerencsére oskola csak délig volt a rövidített órák miatt. de már bemenni is felesleges volt. bezzeg mindig ott vagyok(néha olyankor is, amikor nem kéne). mondjuk legszívesebben soha nem lennék ott. a többiek miatt van ez. feszélyeznek. de kurvára. és szorongok is, kibaszottul remegek néha(különösebb ok nélkül). ez azért már nem normális :(
de azért egész kibírható volt(nem sajnáltatom magam tovább)

szal délután két(egyetlen) barátnőmmel találkoztam. nem akarok ide neveket írni(b & h kezdőbetűjű). úgy volt, h ők mennek ma koncertre, de nekem nem engedte meg drága szülőm. utólag nem is baj. inkább az, h ma rájuk pazaroltam az időmet, mert nem voltam valami jól: fizikailag és szellemileg egyaránt.
bementünk egy tökjó helyre a blahánál. nem véletlenül oda mentünk(az okokat most nem sorolom). és ők idegesek voltak, meg nevettek az alkoholtól, de én úgy éreztem, h nem akarok többé még csak senki se lenni, elhagyni ezt a világot. ők egy kicsit más helyzetben vannak, mint én. ezért adódtak a különbségek, amit lehet hogy csak én érzek. mert nekik ez természetes, de sztem nekem soha nem lesz.
na, kurva szar hangulattal ülök és kibámulok az ablakon. ők meg rámnéznek és mondják:
-hülyének néz minket
-leszarom
EZ FÁJT. most bebizonyosodott, hogy tényleg leszarnak, úgy ahogy vagyok.
ez nem meglepő, sztem mindenki így érez irántam. SEMMIBE VESZNEK ÉS BELÉMTAPOSNAK.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat