Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

gombos jános naplója


abSinthe [323217 AL], gazdája gombos jános
2009.02.27FreakyFriday

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/323217
2009.02.27FreakyFriday

nade most mi vagyok én, hogy engemet olyan korlátok közé szorítsanak be, hogy az érzelmeimet se tudjam kifejezni. mert itt abból is baj lesz. itt mindenből baj lesz.nem lehet még a hangodat se felemelni, mert akkor már mindjárt kitör a pánik és az agyunkat ellepi valami ködréteg, amiből nem tudunk kimászni. mint egy ketrecbe zárt beidomításra váró állatnak érzem magam. még egy szavam se lehet, nemhogy igazam.
itt komoly munkálatok folynak hogy engemet eltérítsenek, és ezzel elferdíteni, mert lélegezni is képtelenné válok. és ha nem kap oxigént az agyam, tudjuk hogy megszűnik működni. velem ez van, mert helyettem akarnak mindent csinálni. mintha én nekem nem lenne beleszólásom vagy ENGEDÉLYem ehhez. pedig ez csakis én vagyok, nekem kell. mikor fogják megérteni. ezt nem lehet. kényszerből kell mindent csinálnom és kezd nagyon elegem lenni, hogy nem élhetek úgy, ahogy ÉN akarok. utálom az egészet, ahogy van. szívesen születtem volna meg mondjuk egy afrikai törzs tagjának, mert akkor minden ezerszer egyszerűbb lenne, nem kéne gondolkodni, mert nem lenne annyi lehetőség, mert csak egy út lenne. de szívesen kipróbálnám egy heroinista bőrében is....nemtudom miért, de ki kéne próbálni ezt is.
ezért kell elbújdosnom messzire. és akkor az agyam az én önálló és független szigetem lesz, amin mindent én fogok termelni........



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat