Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Angithia naplója


távkapcsoló [135434 AL], gazdája Angithia
2004. szeptember 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/135434
2004. szeptember 22.

Varg Vikernes (Burzum) valószínűleg meghosszabbított börtönbüntetés elé néz, amiért október 25-én megkísérelte elhagyni Norvégiát.
Varg rövid eltáv után nem tért vissza a fegyintézetbe, hanem – több tanú szerint – fegyverrel kényszerített egy családot autója átadására, és Svédország felé vette az irányt. Félúton azonban meggondolta magát (az édesanyjával való telefonbeszélgetés után) és visszafordult.
Varg ügyvédje a norvég sajtónak elmondta, hogy védence a Francia Idegenlégióhoz szeretett volna csatlakozni, mert nem bírta tovább, hogy hazájában a múltja miatt úgy kezelik, mint egy leprást.
Mindenesetre amikor órákkal később letartóztatták ahogy Oslo felé tartott a kocsival, a rendőrség nem talált nála fegyvert, és Vikernes határozottan tagadja, hogy fegyvert fogott a családra.
Fegyveres rablásért akár plussz 12 évet is kaphat Varg, aki 21 éves börtönbüntetését tölti Oystein Aarseth (azaz Euronymous, a Mayhem gitárosa) 1993-as meggyilkolásáért, valamint három templom felgyújtásáért, és egy tűzoltó haláláért.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat