Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivikee naplója


Miszter C. Ronaldo [70949 AL], gazdája Vivikee
2008-03-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/70949
2008-03-24

Hát már régen neem írtam naplót,és az olvasóközönségem,az a két ember már nagyon hiányolja.De az a két ember,megér mindent:)
Az előző napok eseményeit lásd szívem naplójában:D
Inkább csak ráreagálokxD Szóval örülök,h eljöttél és sztem szép a film,:P és a táááj csak "már az eleján BUMM és aztán végig BUMM":D Hát igeen...:P És köszönöm a dicséretet azóta sütöttem még1-et azt neem pörköltem oda és a lányomnak(Sofie) is vittem belőle és izlett neki,meg úgy mindenkinek.:)
Tovább... Szívesen megyek veled mindenhová,csak hívnod kell...Nah joó neem mindenhová...Pl: Fidesz gyűlésrexD akkor őőő előadásra a globális felmelegedésről,ha csak neem osztanak piátxD vagy kaját. Am mindenhová,szívesen de télleg(L) És remélem ebben a cipőben még több embert fogsz leszerelni:D
Maa sokan jöttek locsolni.Fiúk egyszer kívánom h 20 féle kölni,legyen rajtatok!!!:P Egyik a fülembe fújta:D a másiknak "kicsit" megborult... Jött a morém=) Pálinkáztunk,bíztam benned:D Aztán az Erikával beMartyniztunk( félüveg),szal joóféle:D Ezt most nee olvasd szívvem,hallod!!!:P Ezt már leírtam,de vittem a leánynak sütit,kicsit eláttam kajával így anya létemrexD Cukki voltál:P(L)
Aztán Lacival taliztam...:) 7 pontxD:P Ha érdekel vmi szíveem nyugodtan kérdezz!::P
Am. úgy hiányzol...:( Én biztos neem,mert bizti joól elvagy a Nórival. Azthiszem írok sms-t,rem még neem alszol:P 22:21:S
NO MARTINI NO PARTY!!!:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat