Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivikee naplója


Miszter C. Ronaldo [70949 AL], gazdája Vivikee
2008-07-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/70949
2008-07-17

A tegnapi este joó volt,főleg azért mert (L)

Maa neem voltam épp a legjobban,görcsöltem mint állat:S Azon kivül, ma semmit neem csináltam és olyan joó volt:D Eddig minden nap voltam vhol a héten és ez most direkt jó volt. Olvastam Janist,néztem sok-sok Heath-es videót(hát neem kellett volna) Éss olvastam h utólag akarnak neki Oscar-t adni, hát ennek van értelme? Akkor kellett volna adni,mikor élt,ez kicsit olyan mintha azért mert meghalt volna...Hátneemtom:/ Aztán néztem női focit,U17-es Eb. Neem mintha,aanyira pengék lettek volna, csaak olyan jó volt nézni h lányok=) Éss h közvetítik=)

Jaa igeen, azt még neem írtam le, h úgy sajnálom Kolonicsot. Ez olyan igazságtalan,(mint sokminden) kivételes tehetséget kap,és közbe,azzal h sportolt egyre közelebb került a halálhoz... Ilyenkor kérdezem, miért és ezt ki dönti el,és ha az a bizonyos valaki aki állítólag szeret minket,mért hagyja? Most neem csak Kolora gondolok,közelről ismertem 2 embert akik, nagyon fiatalon haltak meg... Neem akarok itt ilyeneket írni,csak...neemértem.

Fúú annyira ideges vagyok apámra, még meg se buktam nyelvvizsgán de már most azzal piszkál, "remélem neem baszod el a pénzt" A Kucinak 4szerre sikerült,de végülis ez mind1, majd ha esetleg neem sikerül akkor lehet baszogatni,de addig hagyjon már.

Persze h hiányzol, de már holnap jössz:)
Az Eszter meg neem tudom, hová tud eltűnni mindíg, de leglább hétfőn találkoztunk...

ismerlek?:S










Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat