Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dante naplója


LadyBee [66380 AL], gazdája Dante
Még mielőtt fárasztasz ezt is el

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/66380
Még mielőtt fárasztasz ezt is el

Most nagyon rosz és kiosztós hangulatban vagyok, szal innen csak az olvasson tovább aki nem feltétlen veszi magára (ha magadraveszed az se baj, annyival kevesebb agytröszt lesz aki boldogít).
MELYIKRÉSZÉTNEMLEHETÉRTENIANNAKHOGYNEMKÜLDÖKDATOLYÁTB*ZDMEG?! Az egy dolog hogy hébe hóba feldobok valami csodát az üzenőfalra, de az nem azt jelenti hogy én minden pénzemet erre költöm! Az se érdeel ha a nyáladdal ragasztasz cipőtalpakat az utcán és a tevéd az egyetlen boldogságod az életedben és ha én nem küldök datolyát meghal vagy mittomén. Rá van írva a homlokomra hogy Szeretetszolgálat vagy mi a f*sz?
Tudom ez köcsögparasztosnak hangott de most ilyen hangulatban vagyok.
Másik: Ne jelölgessél engem havernak ha még ebben a r*hadt életben nem láttalak és még egy levelet se küldesz. De ha meg már küldesz akkor legalább haladja meg a "Szijjapuximizu?" értelmi szintű csodákat. Ha meg nem jelölök vissza akkor meg én vagyok a bunkóbüdösparaszt.
Szeretem a patkányomat Gézát,a szobám sarkában lakó pókokat, a macska/őz/kecske koponyáimat és gyűjtöm a töltényeket. Most mondhatsz agybetegnek és sátánistának és még mittomén minek. Egyik se vagyok csak pusztán ilyen az ízlésem.
Szeretek meséket írni, zongorázni és gitározni...
Ne játsza meg nekem senki az hogy menyire ismer miután elolvasta az adatlapom és ki tudott belőle bogarászni valamit, mert egyáltalán nem biztos hogy az úgy van ahogy ő gondolta...
Hangulat ember vagyok, de nagyon. Általában jó kedvembe vagyok és nehéz abból kibillenteni de a sok kis plázap*csának és az "óénannyiraátérzemamaivilágszörnyűségeitpedigmégelsemúltam12évesdeénmárannyirafelnőttvagyokhogyaznemigaz" kis okosoknak. Nem vagyok pszihológus és vannak nekem is gondjaim bőven, nem érek rá a sérült lelkeket pátyolgatni.
Meg még a szavazás.. azzal úgy általába nincs bajom, de ha küldesz egy 0-at akkor legalább egy levelet jüldenél mellé hogy mi annyira idegesítő bennem...
Na csak ennyi... rosz hangulat hatása...

Nah hajrá drágaságok, ezt a bejegyzést lehet majd jól feljelentgetni, remélem élvezni fogjátok...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat