Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ich naplója


Tyón [315615 AL], gazdája Ich
2008-06-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/315615
2008-06-17

Hát azért tudod bazd meg...! Aki a saját hibáiből sem tanul, hát az... az így járt! Ennyire idóta hogy lehet valaki? Na de ez van:D! Maradt a helyzet. Szar idő van, szar kedvvel párosítva. Fel kéne találnom magam valahogy. Hmmmm. Azt hiszem meg is van8P


"Uram, Krisztusom, bocsájts meg nekem, de szent parancsod nem teljesíthetem! Szeretném Uram, hiába, nem tudom! Ember vagyok, vérem van s húsom!

Nem gyűlölöm a fele barátom, meg is segítem, meg is áldom, de szeretni bárhogy akarom nem tudom, ha nem az én fajom!!!"

Bejött Diu. Úgy volt elmegyünk sétikászni, de közbe elkezdett esni ez a gané eső, aztán végül is nem mentünk. De majd bepótoljuk valamikor, ha csak a Kinga nem nyúlja le tőlem egész nyárra:D! Összeveszünk egy Dián:D! Nem baj, úgy sem adom_0! Na szóval! Holnap elmegyek tüdőszűrésre, aztán meg üzemorvoshoz, aztán meg szerződést kötni! Nem ártana már valamit tevékenykedni végre, mert így semmi nem lesz belőlem:S! Egyenlőre ez van! Majd valami lesz! Nem akarok itthon lennííííí! Megint hajnali 3-ig forgolódok meg szenvedek meg mit tudom én és vááá! Kell valami elfoglaltságot találnom, de igen sürgősen! Nem akarom ezt a nyarat! Nagyon nem.(! Lépkedek! Talán minnyá itt lesz msn-en Dia! Addig sem unatkozom! De miért ment eeeel;(?! Fúúú. Megyek:D!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat