Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ich naplója


Tyón [315615 AL], gazdája Ich
2009-08-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/315615
2009-08-21

A Magyar Gárda közleménye térképpel az avatásról-megtartjuk
2009. 08. 20.



Adjon az Isten! A Fővárosi Ítélőtábla ítéletének megfelelően az egyesülési jogról szóló 1989. évi II. törvény 5. § alapján létrehozott, a feloszlatott Magyar Gárda Egyesület jogutódjának nem minősülő Új Magyar Gárda Mozgalom (Magyar Gárda) ünnepélyes eskütételére 2009. augusztus 22-én, szombaton, du. 3 órakor kerül sor magánterületen, a szentendrei Skanzen mellett (Sztaravodai utca).


Sajnos az ötvenes éveket idéző rendőrállam már a magántulajdon alkotmányos sérthetetlenségét és a magyar emberek ünnepléshez való jogát sem tartja tiszteletben: a mai napon a szentendrei rendőrség megkereste a terület tulajdonosát és bűncselekmény elkövetését előre vélelmezve kijelentette, hogy a magántulajdonba behatolva ott az ünnepélyes eskütételt fel fogják oszlatni.

A Magyar Gárda a szükséges jogi és biztonsági ellenlépéseket megteszi: a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvédei a helyszínen teljesítenek szolgálatot továbbá a Magyar Gárda biztonsági szolgálata a jogellenes hatósági lépések elkövetését a rendelkezésére álló eszközökkel megakadályozza.
Kérjük szimpatizánsainkat, hogy az avatás helyszínén minél nagyobb számban jelenjenek meg, ezt az eseményt pedig fénykép- és videofelvételekkel örökítsék meg az utókor (és az esetleges jogi eljárás) részére! A BKV-val érkezők számára a HÉV végállomásától ingyenes buszjáratok állnak az érdeklődők rendelkezésére.



Szebb jövőt!









Az utolsó vérig gyerekek!!!
Kitartás!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat