Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dorcs. naplója


kicsybogar. [211978 AL], gazdája dorcs.
jajj.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/211978
jajj.

hát ez a hét egész jó volt. [: hétfőő... átlagos. kedd--> baláázsxD szerda--> rékaleccydorkadorina.D csütörtök-->xD naon:D péntek--> dorinánakmp3letöltés.leccynekhajvasaló. nekemhp6. du. káté. este disco. tesii(-.-) kurvaannyátatanárnak. naon nagy rékának letti 200 dokon vasalta a hajáát... :)
anniyrajóhét volt h az nemigazz. tegnap nemvoltam msnen. meglátszik. mafeljövök. még nemvok fent egy órája. feljövök... david írt tegnap . annyiraédess. annyiracukii. annyiraranyos. ..írt. jujj:D szegéény.. nembeszéltünk már egy napja. és megismerkedett rékáávall = D bulékxD és szegény beby most msnen leírta h mi a baja nekem. szegéény. = ( úgysajnálom szegényt. annyira köcsög tud lenni néhány gyerek. betty hagyd is őket. miszeretünk. ők egy kis nyalizós seggnyalós kis picsa gyülekezet. (XD) minormálisak vunk mindekivel és nembeszéljük ki a másikat a háta mögött.(: hátezeklennénk mi. réka én letti dorka dorina anna blanka . . . néha még komolyan gabcsii is elvanxD jajj és nagyhíír. boldi vsz télleg elment. de nemis ezt akartam írni. irodalomóra--> réka+lettyír: emovagy? mertmiazokakartunklenniszilveszterkor de rájöttünk h hülyeség. annyirahülyékésúgyszeretemőket. namegréka levelezett zsófia-ával (akisnyalizós stréber) nah és levelezett rékával (hogy lehet ez O.O) nah és réka rózsásképeket akart zsófiának átküldeni. őilyenrózsaizéé. nahés megkérdezte h mi akar lenni majd ha "nagy" lesz.xD nah és na mi?? ruhatervező,színésznő vagy musicalénekes. hát róla annyit kell tudni h :
- annyja öltözteti. kurvaszar ruhái vannak. kiránduláson voolt 35fok. és feketekabátba fekete sapkába sötétkék hosszúgatyába volt.kurvára hülyén nézett ki. és ő akar ruhatervező lenni. nézzenmártükörbe. olyan haja mint egy fiunak. sokszor diunak is nézték a suliba(xD) szval.. ruhatervező max a hajléktalanokat fogja érdekelni. ezvan.szpráájt.
-színésznő?:kurvára nemtud beszélni olvasni nemtud normálisan és ráadásul ha olvas akk is vagy hadar vagy lassan olvas. ő színésznő. nézzenmármagába.
-énekesnő: háháháá ez a legjobb. igaz. zenetagozatos iskolába jár. de kurvaszar hangja van. recseg.egy h-át nem bír ki h ne krákogjon vagy h ne crecsegjen. kurvahamis.és annyira nagyra van magával. azthiszi ő a legjobb. egyfenét. andrásnál ha jobb. pedig annak hajgna sincsxD szval zsófia az énekhangjával elmehet vmi cirkuszba. bohócnak. háháhá.
- nah és mitakartam még.szval stréber seggnyaló egyszer műtötték tavaly és minden tanárnak megmutatta h őt a térdén műtötték elmesélte h altatták emg h égett a lámpa. nyomorék. egy kis ... aniyra nyomorék. ráadásul tesin is felvesz egy focicipőt amitől 5centivel nagyobb.
-jahigen. agresszív. kiránduláson bésekkel egybusszal mentünk.és bence leakarta venni róla a sapkát. és kikarmolta a kezét meg az arcát. meg sírt mert hasbarúgta másnap a suliba. nahmég mit.
- kirénduláson volt dvd. és ott ordibált félórán keresztül h 300!300!300! vagy dracula2000!dracula2000!dracula2000! fogja már be. észre se venné h a legjobbnak hitt bnője is utálja. és mégő mondja h az uccájukban az összes srác odavanérte. háhá. ÁLMODIKANYOMOR ÉDESEM!!!
- látta az operaház fantomját. " I love zseráld bátler !!! köbö. mert ő ha nagy lesz tudod színésznő, énekes vagy ruhatervező lesz. nah megint álmodikanyomor. mert ő az lesz ami ZSERÁLD BÁTLER rel kapcsolatos. HÁHÁHÁHÁHÁ LOOOL
elkapott a röhögés LOL XDXDXDXD
szval ő a szarulöltözött szar hangú stréber agresszív zsófiánk. majd mégkiegészítem. XDsztem ennyi bőven elég róla. jah és múltkor énekkaron úgy ülünk h zsófia én dorina. és zsófia aztmondta dorinára h te dizsnóó! háháháháháhá ezz.. csúnyán beszélt!! aztmondta h disznó másra !! háhá obcén szavakat használt!! kikellett volna sípolni amikor beszélt!! XD hamár itt tartunk soha nem mondott még ki semmi olyanszót h bazmeg meg ilyenek. disznó se naon dorina inkább ő. a suliba a kaja úgy moslék ahogy van. zsófia az mindig mindent megeszik. PFÚÚÚÚJJ. a hányinger kerülget. polárpulcsiba meg melegítőbe jár suliba. az első telóját 5.ben kapta. most kapott egy másikat. 3hétig volt meg neki. utána visszaküldték az egész telót mindenestül meert szar volt a fülhallgató állítólag. és ezért mindet visszaküldik. hááxD annyira kretén XD nah majd máskor folytatomXD hiiixD és jóhétvégét XD LOL



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat