Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dorcs. naplója


kicsybogar. [211978 AL], gazdája dorcs.
gooddayy<33

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/211978
gooddayy<33

maa<33 énekkar után szterencsére nemkértem kaját szval mehettem haza.. és ahogy kimegyek jöna 7es.. kiszálle.. márk meg egy csomó haverja..és naná h elmegy mindd. csak 1 marad.. és mondjanekimárk h nemmaradsz erre a 2percre?? aztán elrohan a szembelévő busz.megállóba..és márcsak ottvan és énmeg a suli falának támaszkodok... aztán odamegyek h megnézzem mikor megybusz.. rámköszön.. énmeg mintha eddig nemlátttamvolna metglepődve visszaköszönök... ésmondja h 2p és itt a 17es..(akertvárosibusz) énmegmondomneki h 45van.. nemmert49vaanvitatkozik:D jóakkorannyivan. elkezddumálni..énmegbelemegyek.. és ojanjóvolt<3 felszállunkabuszra egymásmellé a korláthoz..leszállunk a középsőn.. én előre megyek h átmenyek a tulolldalra.őmeg megvárja amig elmegy.. félperccel hamarabb ottvanaz uccába.. énmegutána.. lassanjötthogybeérjem..mögöttemegyekmajdátllósanjobbratőle.. a járdán aztán megint besz.."minyenmelegvoltmárezenabuszon..""mondomjah.báreleve30fokvan" (nezavarjahosszugatyábajohogymegsül..:D) és <33 annyirajóvolt.. és megtudtam h hétfőnéspénteken 5.óráájavan a többin meg 6 vagy7. <333
iloveyouu.youidiot. < máárk 3 aki msotmár gyávaa : D és a másodikneve dávid.. : D ésojanvicces amikor minden du fél7 és fél9között azzalszivatom h gyávamészbe meg h gyáva nemveszedelugyse..és elkezdi elvenni azt a rohadt labdát és ott "ölelget" szegény kicsik meg csakugy néznek minket.. márkapja meg "naeztkénelefotózniahogyígyvagytok" <4-1 xD naonvicces.. nahjó mégannyi h mátéé(szoda) akivel már 2x kezdtem ujra megint irt.. és összejöttegycsajjal.örülökneki.detényleg.:) ésmostirt merteddignemvoltnete...deanyárrabeköttették.. és ijet irt nekem. :
(21:53) мαтт..: sziaaaa
(21:53) мαтт..: mi a helyzet feléd?:D
(21:53) мαтт..: jórégenbeszéltünk:(
(21:53) Ďŏřý ♀♂Řiňă [dont cry . smile: szija 1. semmi 2.sziszi mondta h nincsneted..
(21:54) мαтт..: igen
(21:54) мαтт..: de annyira hiányoztál
(21:54) мαтт..: komolyan
(21:54) мαтт..: majdnem megőrültem .
(21:54) Ďŏřý ♀♂Řiňă [dont cry . smile: és most hhvan neted..
(21:54) Ďŏřý ♀♂Řiňă [dont cry . smile: .?
(21:55) мαтт..: mert nyáriszünetre visszalett köttetve
(21:55) Ďŏřý ♀♂Řiňă [dont cry . smile: ahhaaértem.
(21:55) мαтт..: összejöttem egy lánnyal =)
(21:56) Ďŏřý ♀♂Řiňă [dont cry . smile: örülöknekii:D énemgaviláglegjobbhelyéreköltöztem<3

naonarii: ) nahmajdhnapbesz.vele most ink megyek halgatomaztazenét amit átküldött... puszkaa. és nerontsdelanapom. byebyee LL < márk 3 iloveyouu.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat