Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Petra naplója


Babbericsku [89481 AL], gazdája Petra
2008-12-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/89481
2008-12-18



ha már 1gyel több dolog/személy/bármi van,ami közül választanom kell(ene).. akkor tuti mindig rosszul döntök.. és az a baj,hogy ha úgy állok hozzá,hogy gondolok valamelyikre,mert az a rossz,és a másikat választom,mondván az lesz a jó, na ilyenkor is a rosszat választom.. meg ha gondolkodás nélkül választok,akkor is.. :S
neeem tudok dönteni! (dönthetne helyettem valaki.. kár hogy ez nem ép ész kérdése.. :S)

itt nyafogok,mint egy herélt kandúr macska, közben meg észre sem veszem milyen jó dolgom van..
ez a "nekem semmi nem elég" kategória, ilyenből is csak egy van.. tele vagyok furcsa tulajdonságokkal.. jóó.. hát végülis mondhatjuk,hogy rossz tulajdonságokkal..
folyamatosan ontom magamból,hogy nekem senkim sincs, aztán közben vannak jópáran,csak választanom kellene.. dehát nem tudok, nem akarok...tudom,tudom,már a héten kaptam fejmosást: nem vagyok képes bensőséges kapcsolatot kiépíteni.. köszönöm az illetőnek,kinek volt bátorsága ezt elmondani! :P értékelem!

na,ez meg a másik: csomóan félnek a haragomtól,pedig még nem öltem meg senkit,és ezután sem fogok.. és inkább nem mondják el mit gondolnak, csak nehogy megbántsanak engem.. ez normális??
(elismerem,hogy nagyon tudok haragudni, és most hogy jön a karácsony valami miatt nálam azok a személyek kerültek előtérbe,akiket nem szeretek.. teljesen fordítva működök.. mintha kívül hordanám a bugyimat..)

***************************************************

befejezem,mert megijedtek tőlem Ti,akik ide jártok olvasást gyakorolni.. :P ;) :D


"nem látsz!! épp SUHANOK! seggfej! " :D :D :P




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat