Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Petra naplója


Babbericsku [89481 AL], gazdája Petra
2008-12-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/89481
2008-12-28

.. a nyugalom szigete..

az van, hogy külső személynek már-már unalmasan kellemes napokat töltök el itthon. :)

persze rájöttem én,mi történhetett: ha az ember nagy nehezen, kitartó munkával kiépíti a belső nyugalmát, megtalálja a megfelelő pontot.. vagy inkább a boldogsághoz vezető útra rálel, akkor érezhet ilyesmit! ;) de ez az érzés hamar eltűnhet,ha átbillen a mérleg nyelve.. ezért kell tovább tanulni.. megtanulni ezt a pontot minél tovább megőrizni,vagy ha elvesztettük, újra megtalálni.. azt hiszem,én újra megtaláltam, már régebben, és azt is hiszem, sikerül lassacskán elsajátítanom ennek a megőrzését! És ilyenkor a körülöttem levő dolgok is rendbejönnek, sokkal jobban és könnyebben telnek a napok! ;)
Tehát elégedett lehetnék ezzel a helyzettel.. persze nem vagyok, mert a "világ nem elég..".. ohhhh besz@rás,már elnézést, de tényleg... az elégedetlenség, és a rengeteg oldalam /ááhh,erről pont ma olvastam valahol...:D :P rubikkockás hasonlat :) kicsit jobb a rekordom, illetve jobb volt gimiben ;) / nagyon hamar meg tudja bonyolítani mások dolgát! mindegy, végülis nem az enyémet, ennek örülök! :)
valamint: "az elégedetlenség maga az élet.. Elégedetlen vagy, tehát vagy.." :D





***************************************************
elolvadt a hó.. :(


***************************************************

végignéztem mind a 16 PB részt a 4. évadból.. folytatás USAban tavasszal,de az előzetest megnéztem.. hááttt.. már elég rétestésztás érzést kelt sajnos, pedig ígéretesen indult az évad.. tehát ha valami túl egyszerű,akkor ugye el kell kezdeni bonyolítani..
így van ezzel az ember is.. sajnos.. :S mármint én nem,de szerintem az emberek nagytöbbsége igen: ha túl szimpla, mármár élvezhető életkörülményeket vélnek felfedezni, tutifix hogy elkezdik keresni a bajt.. csavarják, kombinálják, húzzák,holott már rég lezárt lehetne egy-egy dolog! Na, az ilyen embereket nem tudom megérteni..


***************************************************

"bibu" :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat