Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

:) naplója


Manoó [276041 AL], gazdája :)
StoryakedvesésbájosSzélvészről

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/276041
StoryakedvesésbájosSzélvészről

Story a kedves és bájos Szélvészről :)
Amit a címben olvastatok,nos ebben a storyban az tuti nem fog szerepelniii,és kedves sem lesz,de nem baj,most mit húzzam itt,h ilyen jó ló meg olyan,az igazat fogom írni :)
Már eleve gond vele,h baj van az agyával,és télleg baj van.... nagyon akaratos és erőszakos.
Régen foglalkoztam vele,ültem rajta,de ő az a ló aki mindig erősebb akar nálad lenni,és okosabb is,hát bizony nem az,és keményen leszartam utána. Nah jó Vikivel néha foglalkozunk vele,mert különben kinyírná a lovászt... többször betörte lovászunk fejét,és eltörte kezét... számtalanszor volt,h kiszabadult az állásból és összeveszett a mellette lévő csődörrel.tehát sok sok sok baj van vele és legszívesebben megszabadulnának tőle,de ,h jót is írjak, NAGYON SZÉÉÉP ,nah ennyi volt a jó. Más jó nincs benne pont. De én akkor is szeretem (L).
Több akciófilmbe illő storyt mesélhetnék róla... de a lényeg,h makacs és önfejű. Remélem egyszer lesz egy olyan ember aki jól helyre teszi de, se Vikinek se nekem erre se lelkünk, se erőnk nincsen. S aki azt gondolná,h milyen gonosz vagyok,h ilyeneket írok annak azt tanácsolom jöjjön el Hajdúszoboszlóra, és ostor nélkül kezdjen el ugrálni a ló előtt ;) vagy csak fusson el mellette.. hát garantált az intenzív... tehát ez Szélvész, aki megszerette ezek után az aztán jó bátor (Helga) de aki ismeri és bemegy hozzá ostor nélkül 100, hogy nem jön ki élve. Na ez lenne az én szerelmem :)))

Jah am nem néha foglalkozunk vele, mert általában mindig levan csutakolva. De ez a ló akkor is veszélyes ha csak szépíted xD mert ugyebár van foga és ha belédharap, hát nem egy kis fájdalomba lesz részed. Mikor lovagolok rajta khm hát ágaskodik, kirug...ezek után nem tudom kinek lenne kedve ráülni...hajtani szoktuk,már megy szabadon lépést,ügetést...de inkább vágtát de hát nem lehet vele mit kezdeni...nem bántjuk mert tényleg nem...csak jobb ha van velünk valami ami kiegyenlíti az erőviszonyokat...ő is kap almát-répát,levan ápolva de egyenlőre ennyi....talán idővel lenyugszik de nem vennék rá mérget...

DE ATTÓL MÉG NAGYON SZERETEM :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat