Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

:) naplója


Manoó [276041 AL], gazdája :)
Pacik(L)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/276041
Pacik(L)

Paciiik (L)
Shadow:
hát...ő egy Kisbéri 8éves kanca.az ügetése..pff katasztrófális.Ha ügetni akarok vele, elkezd darálni...nincs visszaút, ugratom vágtába xD Régen szerettem ha darál alattam egy ló...de mostmár pff ki nem állhatom.Kocsiban jobban szeret menni, mint nyereg alatt. Vágtában nagyonnagyonnagyon hamar begyorsul, ha szárat adunk neki magától is, nem kell hajtani, de pálcával még gyorsabban is megy :D Néha kicsit dilis,de akkor is szeressem(L)

Csibész: két éves méncsikó.fajtájára nézve mindentbele:)...arab,magyar félvér szerűség:D...Ijedős,makacs,csipkelődős, de akkor is nagyon imádom.mert mindezek mellett okos,imádnivaló. (de tényleg mindenki levesz a lábáról :D) és nem mellesleg gyönyörű^^...Imádok vele foglalkozni,habár kicsit veszélyes mert nincsen tisztában az erelyével:D:D:D

Lord: Az én öreg papim:D...legalább 16éves. Szerintem kisbéri félvér...és hát mit is mondja azaz írja, hamisíthatatlan csődör.:)Ha kancát lát akkor egyből nyerítés és produkció:P...Nos,nem nagyon szereti ha szeretgetem, de néha azért kibukik, hogy mégiscsak igényli a szeretetet. Kényelmes háta vanxD, de mivel könnyű vagyok neki, vágtában szinte mindig bakol és szeretne vinni mindenfelé csak nem jön össze neki:D....Sértődékeny,ezért mindig rajta tartom a szemem,és soksok finomságot adok neki:)

Kicsi: Kíváncsi és félős, vad és mégis szelíd. Okos kis kanca azt már most leszögezem. csakhát...most 3éves a drága. ellehetne indítani,hogy lovagolni lehessen rajta,mert még senki sem ült rajta előttem (én is 3om másodpercigxd)...megpróbáltam...ledobott. Tapasztalatlan még,és én is az voltam...túl sokat vártunk egymástól...de sohasoha nem adom fel és ő sem:)...egyetlen oka amiért nem lehet ráülni az az,hogy fél ha valaki fölé kerül....vezér típus....kantár,zabla a szájba,nyereg a hátára,én is ráfeküdhetek de,hogy felüljek az még sok neki....ápolgatom,szoktatom, hogy ha újra megpróbálom megülni, ne úgy végződjön mint a legutóbb. nagyon szeretem, a sebhely örökre megmarad a karomon amit okozott (elég szerencsésen estem még így is) és valószínű, hogy az ő lelkében is megmarad az eset...de kedves,szeretnivaló és érzem,hogy még bízik bennem és vár türelmesen,nekem még időre van szükségem.futószáron könnyedén kezelhető,és amíg nem próbálsz felegyenesedni a hátán minden rendben van:)...tehát soksok türelem kell mindkettőnk részéről. Nem egy égimeszelő ló, innen is a neve:D.Imád a szabadban vágtázni,naphosszat legelészni,és mit mondjak...hisztis és makacs. Nos leírtam a történetünket, de még nincs vége és tudom!,hogy jól fog végződni mert mintha magamat látnám benne...:)...én is ezt tettem volna a helyében,és a mai napig imádom és csodálom az összes lovat amiért a hátukra engedik az embert :)

Pötyi: én pici pónim(L)...én pici gonosz pónim(L):D:D:D Ő bizony egy nagyon rafinált shetty póni. Ültem már rajta,iszonyat gyors,fürge és nem mellesleg utálja ha ülnek rajta:D Ezért nem is ülök rá,de imádom ápolni neki van a legszebb sörénye,és pici és puha és imádom,pedig egy igazi gonosz boszorkány tud lenni:D...A szabadban nagyon ritkán lehet megfogni,elvágtat:D...De ha behozzuk akkor megnyugszik,és szépen lelehet ápolni,szeretgetni...Még csak 6éves és még jóóó sok baj lesz vele már most tudom:D...De egy nálam jóval kisebb emberre vár majd a feladat, hogy szépre-jóra oktassa.:)


......................Régi pacik.........................
Ámor: Vele kezdődött az egész lómánia:)...találó a neve...róla estem le először,vele ugrattam először, rajta mentem először szőrén, rajta oktattam először gyerekeket:)...Ő még Pötyinél is jóval rafináltabb,csodaszép Magyar-félvér herélt,7éves.Annyi mindent átéltem vele,és nagyon hiányzik és mostmár tényleg meglátogatom:)....Versenylónak készült,de nagyon ijedős és és mindent megnéz.Viszont a vérében van az ugrás(L)

Duhajka: Fúúú hol is kezdjem...pej kanca (meg mindent belexD) Kisbéri-félvér,talán most 6éves. Hát amíg nem gondolták azt, hogy versenyló lesz...addig szinte nála laktamxD.Imádtam,és nagyon nagyon vad paci volt(nem úgy értem hanem képtelen volt kimutatni az érzéseit....),de mikor összeszoktunk mint egy álom:)....Hatalmas terepek,szőrén ültem rajta sokszor kötőfékkel meg vezetőszárakkal írányítva,vágtavágta...csuda jó volt. Aztán elkellett onnan jönnöm...és mindketten megéreztük a veszteséget. De életem legszebb nyara volt, míg vele foglalkozhattam :')

Marcika: Ő egy másik Kitty pacija:D. quarter paci,és nagyon picike és nagyon gyors:D...Olyat terepet mentem vele nyáron a melegben,hogy folyt a szememből a könny. Nagy élmény volt :'(

Change: A legkedvesebb kis kanca akit valaha ismertem...Annyit írok róla, hogy szabadban úgy aludt, hogy a fejecskéje az ölemben volt(L):)

Alfa: Pej Szépség...Én ilyen csődört azóta sem ismertek, annyira kedves... terepen is könnyen irányítható és kényelmes (L):D

Bicikli Gusztáv:Már csak a neve miatt :D De most komolyan csodaszép pej Holsteini mén,de az ügetése katasztrófa.Nagyon okos és kedves paci(L)

Sirius:Nóniuszpaci...azt hittem belehalok mikor ráülhettem:D...Egy álom volt az a terep:)....Iszonyat gyors,könnyen fordul és kényelmes:)...IMÁDOM

Manó:Július 14...ezen a napon születtem,és ezen a napon született meg a legédesebb angol telivér kancacsikó is:D...Tündéri,pici és puha és játékos:)

jajj.még.annyi.paci.lenne.de.majd.máskor.:)
.......................Vége............................



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat