Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Barbi naplója


Lordi [230745 AL], gazdája Barbi
2009.05.30-drágaság^^

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/230745
2009.05.30-drágaság^^

Bemutatkozó levele...

Feladó: zavreka Dátum: 2009-05-16 16:48:39 #16283376
Téma: -
SZIA TE BUZI TE MOCSOK TE LEZBI NA CSAK ENNYIT AKARTAM TE RIBANC TE KURVA NA CSAAAAAAAAAAAAAAAAA

válaszom...

Szia Te drága, kedves, végtelenül művelt és megnevelt virágszál.
Azthiszem végtelenül félreinformált vagy a szexuális beállítottságommal kapcsolatban, mível 100%-ig heteroszexuális vagyok =) Mondjuk annak jobban örültem volna, ha megkérdezed, és nem kezdesz el ily' módon erről találgatni.. dehát a lényeg, hogy megtudtad
A ribanc és a kurva jelzők pedig megintcsak nem passzolnak.. tudod egyáltalán mi a jelentésük? Na vegyél csak szépen egy értelmező szótárt a kezedbe és nézegesd.. ha pedig képtelen vagy eme műveletre, mert nem tudod az ABC-t akkor beírhatod a google-ba is. Google jó barátod Na én meg csak ennyit szerettem volna becses személyeddel közölni. =)
Ja! És mondd meg anyunak, apunak, vagy aki próbál nevelni, hogy erősen csökkentett módban működik a szókincsed.. köszi!
Pusssz ^^ x)


Feladó: zavreka Dátum: 2009-05-23 15:20:11 #16681120
Téma: -

szia te k0cs0g nyapic stoppolos kurva na csak ennyit akartam es fekudj le apaddal szulessen pulyatok

Feladó: zavreka Dátum: 2009-05-23 15:25:11 #16681120
Téma: -
jaj de szep a melled edesem es en le akarok veled fekudni cim nyirkercs bessenyei ut 48 gyere el


válaszom...

Sajnálom kicsim, de apám engem nevel, oktat, minden támogatást megad arra, hogy iskolába járjak és nem pedig szexuális vágyai kiélésére használ fel. Ne a saját családodból indulj ki, ha a Te apád szexuálisan okít Téged, az nem azt jelenti, hogy más családoknál is így van ez! És pulyánk sem születhet, mível 100%-osan magyar származású vagyok.

Mit tudsz Te az én melleimről? Törődj a magadéval.. ha meg nincs, akkor inkább azzal törődj, hogy megnőjenek. Locsolgasd őket ecetes-savas hypóval Azért arra kíváncsi lennék, ha összefutnánk élőben, akkor is ekkora pofád lenne-e =)
Pussssz ^^


Feladó: zavreka Dátum: 2009-05-23 17:01:18 #16687559
Téma: -
te mar biztos basztal te kurva es gyereked is szuletet na te kurva ehez mit syolsz
te nyomorult te buzi engem te ne oktas ki te buzi te putri mert meg jarod egyszer te szemet lada

válaszom...

Szia.
Ne oktassalak ki? Egyenlőre úgy gondolom, hogy van még mit tanulnod, és nekem valamelyest több az IQm mint Neked.. már bocsi x) De ez abban is megmutatkozik, hogy milyen higgadtan tudjuk kezelni a konfliktushelyzeteket. Én úgy gondolom, hogy elég nyugodt voltam és leszek is eme szituáció alatt. Az pedig, ha káromkodsz, nem fog megoldani semmit. Max röhögök rajta egyet, hogy csekény IQddal próbálkozol megsérteni, de én már kinőttem ebből a "cúnya vagy" című cuccosból..
Arra biztos emlékeznék, hogy született-e gyermekem, de úgytudom, hogy még nem.. A kurva jelző pedig sajnos nem talált.. próbálkozz kérlek más jelzővel. Márha van még valami ezeken a szavakon kívül a csökkent méretű szókincseden belül =)
Pussssz ^^


Feladó: zavreka Dátum: 2009-05-27 19:59:26 #16927104
Téma: re: -
na tudod csak nevetni tudok rolad amilyota meg ismerlek meg hogy en ne oktassalak ki inkabb te ne oktas ki es ha nem teccik az a jelzo hogy kurva inkabb az illene rad hogy okos vagy figyelmes udvarias okos es szep vagy hat persze mit varhattam 1 ilyen elkenyeytetet fruskatol es saj nalom anyadat hogy ilyen neveletlen fruska vagy csak enyit akartam te piszkos cseled remelem hogy munkadat a cseledek nel talalodmeg ahogy te mondod pussz

válaszom...


Szia
Megismertél? Cseppet sem ismersz. Semmit sem tudsz rólam. Ha támadnak, természetesen megvédem magamat, de úgy gondolom ez természetes. Ha barátságosan közelítettél volna először, tuti, hogy ugyanolyan hangvételű levéllel válaszoltam volna. És ez nem neveltség kérdése, hanem természetes ösztön.
Nem várom el senkitől, hogy csupa szép jelzőkkel illessen. Nekem is vannak hibáim, nem is kevés! De kinek nincsenek?
Édesanyám pedig meg van elégedve a neveltségemmel. Ez számomra pont elég. Munkám pedig remélhetőleg valami előkelőbb lesz, mint ami Te szánnál nekem, mivel azzal töltöm az időmet amivel kell: tanulok és növelem a műveltségemet.
Sajnálom, hogy ettől érzed magad nagynak, hogy beszólsz ismeretlen személyeknek interneten keresztül, ahol védelmet ad a számítógép.. eléggé elnyomott személy lehetsz. Bízz egy kicsit az emberekben, és oszd meg velük a problémáidat. Meglátod, ha kibeszéled magadból, jobb lesz!
A tévedéseinket beismerni pedig nem ciki, hanem becsületes tett! És igazán megmutatja, ki is a "nagy" ember...
Pusssz ^^

Feladó: zavreka Dátum: 2009-05-29 10:02:20 #17000960
Téma: re: -
TE IDE FIGYELJ IGENI S NAGY VAGYOK MERT MAR 15 EVES VAGYOK NE HID AYT HOGY NEM VAGYOK NEVELT MERT AZ VAGYOK CSAK AYT MONDOM AMI A SZIVEMEN VAN TEHAT AMI A SZIVEMEN AZ A SZAMON ES ORULNEK AHOY HOGY AY ALASOD AY LENNE SZOVAL NE HANGLERKOGY JOVAN TE UTALATO VARANGY BEKA
OSTOBA FAJANKO GY OH TUDTAD BOCSIKA
SZEMET OH EYT IS TUDTA BOCSIKA
SYA

EY MIND TE VAGY AMI A TE HATASODAT ILETI NE NEY RA
KOSYIKE PUSSSSSSSSSSSSSSSSY

válaszom...


LooL.. Beakadt a kis ujjad a Shift billentyűbe? Nehogy letörjön a kis körmöd xD Nevelt vagy? Nem látszik! Határozottan nem látszik semmi! Szóval mondd meg apunak, anyunak vagy aki kézél van, hogy adjon neked 9 átszállós pofont, hogy vegyél kicsit vissza a pofádból. Szíveden a szádon elmélet egész jó, de nem hiszem, hogy ekkora nagy "szívemen a számon" elmélet lenne ha ott állnék előtted és kedvesen mosolyognék Rád... na ennyit rólad. Pattogj ugyanígy.. gyere x)
Millió rózsás csókok a kis pofikádra (bocsi.. nagy pofádra ^^) x)
Én meg már kinőttem a "Cúnya vaaaagy" című történetből, szóval ezzel nem mész semmit, csak bebizonyítod, hogy semmit sem érsz, és ha véletlen mégiscsak 15 éves vagy, akkor szörnyen mínuszos IQ-val rendelkezel.

Címzett: zavreka Dátum: 2009-05-29 16:57:36 #17025985
Téma: re: -
NA IDE FIGYELJ LATOM HOGY BEIEWDTEL MERT A BARATAIDDAL UZENGECCCCCC. AMUGY MEG NEM IJEDNENK BE MERT NEM VAGYOK GYAVA GYERE LE NYIRKERCSRE A F0 UT 35 ON LAKOK ES MAJD MEG LATYB UK JA TE CSAK KUSOLJ HAJ PACNI DRAGASAG PUSSSSSSSSY

válaszom...


Szijja. x)
Nem tehetek róla, hogy annyira primitív vagy, hogy már más emberek sem tudnak szó nélkül elmenni a leveleid mellett
Nem vagyok ijedős. Szeretem kihívni magam ellen a sorsot.
De tudod mit? Szóval nem lehet veled beszélni, mert képtelen vagy meghallgatni másokat. A Te mondandód az első, és egyetlen. Nem értelmezed, és nem gondolkozol el mások szemléletein. Megverjelek? Azzal meg semmit sem érek. Maximum erőszakot szülök vele és hívod a 800 kis haverkádat és agyonüttetsz Mert ennyi az értelem..
Láttál már? Ha láttál volna, nem írnád, hogy hájpacni. Látatlanban ítélkezel? Persze, hisz az a legkönnyebb dolog! De ezt csak a primitív, semmirekellő emberek teszik meg.. ilyen akarsz lenni? Igen? Gratulálni tudok! Ügyes vagy! Remélem a jövőben az élet, és a sors levesz csöppet az egoizmusodból.
"Isten malmai lassan, de biztosan őrölnek!"
Pusssz x)

Címzett: zavreka Dátum: 2009-05-29 20:20:40 #17045995
Téma: re: -
ayt hiszed befogok majd ijedni ne hogy eyt hid mert ez nem lesz igy te kis majom de milene ha forditva sulne el a dolog

válaszom...


Szia.
Nem hiszek semmit Veled kapcsolatban. Hinni a templomban kell. Örülök, hogy nem vagy ijedős. Örülj Te is.. jujj de fogunk örülni x)
Hogy fordítva sülne el a dolog? Mire célzol? =D
pussz ^^


itt tartunk ;D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat