Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Barbi naplója


Lordi [230745 AL], gazdája Barbi
2010.03.03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/230745
2010.03.03

Publikálom eme fantasztikus, csodálatos, és szavakba nem önthetően gyönyörű levelezést, amit az ebnevelde oldalon folytattam egy kb 10 éves kislánnyal.
Szomorú, és szánalomra méltó, hogy itt tart a "mai fiatalság".

ÍRTA:
[center]Eredeti üzenet (2010-02-19 22:10:06)[/center]
hello mit a fenet kepzelsz te magadrol?ijen flegman csak kiirod az adatlapodra hogy ne irjatok levelet es h meg nem ijedtetek meg elegge mekkora egy kis huje liba vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ezt kapd ki!!!!!!!!!!!!!!! kapd be!!!!szopacs te huje nagypofaju kis ringyo!!!!!!!!!menny fissza a budosanyadba!!!!!!!!!!!!!!!!!!irj vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VÁLASZOM:
Üdv.
A flegmaság is egyfajta jellemző. Az emberek különbözőek.
Hol írtam ki az AL-omra, hogy ne írjon senki?
"Ha ezek után sem rémültél meg kellően, és levélírásra vetemednél, legalább legyen egy teljes mondat. "helo" tartalmú levelekre hangulatom által befolyásolt modorú levélke érkezik vissza a feladóhoz."

A megijedős részt, pedig arra értettem, hogy eléggé fárasztó vagyok.. és ezt kevesen tolerálják manapság.
Talán meg kellene tanulni szöveget értelmezni, és utána pattogni mint kecskeszar a deszkán. És hogy jössz te ahhoz, hogy engem minősíts? Elolvastál pár mondatot, és egyből levágod, hogy én biza' ringyó vagyok? Egyáltalán tudod te mit jelent az a szó? Hülyét pedig Ly-al írjuk. Hejjjjesírás sem megy drága.. Menj irodalom, nyelvtan korrepetálásra ahelyett, hogy másoknak beszólogass jogtalanul. Üsd el értelmesen az idődet, ahelyett, hogy itt menőzöl a nulla szókincseddel.
És még én vagyok a nagypofájú...?
Anyámat meg ne vedd a szádra, mert azért komolyan ölök. Emlegesd a saját anyukádat, aki láthatóan sokat törődik veled, hogy értelmezni, felfogni nem tudsz egy szöveget. Ne próbálj nagylányoskodni, ha egyszer túl nehéz a szöveg, túl nehéz.. ne erőlködj. Olvasd a Micimackót, annak könnyebb a nyelvezete.
Pussz, Barbi nénéd.

ÍRTA:
itt most nem fogok a helyesirasra figyelni!!!!!!!!!!!!!!te kis huje!!!!!!!!!!!!!!!!!!es az anyamat pedig ne sertegesd!!!!!!!!!!!!!!!ddddddddddddrrrrrrrrrrrrrááááááááááááágggggggggggggggaaaaaaaaaaammmmmmmm!!!!!!!!!!!!
es kepzeld tudom a hejesirasokat es tiszta egyes tanulo vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szerintem te lehetsz rossz mert masokat sertegetsz vele igy biztos nem fog menni draga!!!!!!!!!!!nem nem igy bizony nem viszed sokra foleg nem ijen stilusu beszeddel!!!!!!!!!!!!!!§ojan mint ha egy semmi rosszat nem csinalo lany lennnel igy senki sem fog ran felfigyelni!!!!!!!!!!kicsike barbikacskanak akinek a neve is ojan mint egy jateknak ugyhogy o soha nem lesz agyilag felnott lehet hogy te megnossz de az agyad nem fogg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat