Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Milla naplója


Hagymácska3 [282202 AL], gazdája Milla
2010-01-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282202
2010-01-11

Na!Szörnyű,tragikomikus helyzet!Tudtam tegnap,hogy ennyivel nem úszom meg!Kb.70 sms-t írt,és még mindíg nem hagyta abba!Válogatott sértegetések,megalázó kijelentések,minden voltam csak ember,és nő nem!
Elvárta volna,hogy én segítsek neki takarítani,vegyek neki dolgokat,kedves,odaadó legyek és dícsérjem!Mindennek az ellenkezőjét kapta szerinte!Orvoshoz küldött,szerinte beteg vagyok és kezeltetni kell magam!
Mindent összefoglalva egy ostoba,hiú,önérzetes,beképzelt alak,akit arra sem méltattam,hogy válaszoljak neki!
Ma már a barátságát ajánlotta fel és a segítségét mindenben!Hagyjon békén,semmi mást nem akarok! Elfelejteni,hogy valaha az életem része volt,mégha rövid ideig is!Csak undorral tudok rá gondolni!
Kéri magyarázzam meg:MIÉRT? Mit lehet erre írni? Az igazságot?Á,dehogy,még fel is akart jelenteni becsületsértésért,hogyis írhatnám meg mit gondolok róla!?
János!Nincs! Van,de nem velem!Meg kell vigasztalnia,nagyon megbántottak,szükségem van rá!Miért nem érzi?Éjjel nem tudtam aludni,szerintem Zs bántott,telepátia....
Ma jött egy felszólítás a gyorshajtásos büntivel kapcsolatban!Ez most egy új,vagy a régire nem kapják meg az utalásaimat? Fel kéne hívnom őket,de nem tudok mozdulni!Leblokkoltam!Leszívta az energiámat ez a f...asz!
Holnap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat