Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Milla naplója


Hagymácska3 [282202 AL], gazdája Milla
2010-01-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/282202
2010-01-21

Előszöris beteg vagyok:( Be kell feküdnöm a kórházba,találtak pár dolgot,és még keresni akarnak! Remélem komoly nem lesz!8-10 nap,addig nem vagyok!
2-án megyek!
Zsolti van! Szeret...get,kedves,segítőkész a maga módján!Érzelmeim nincsenek,fel vagyok készülve,hogy bármelyik nap befejezhessem vele!
Addig sem vagyok egyedül,és lehet,hogy kiskapunak nyitva hagyom,ezt Jánostól tanultam!
Akkor János! Írt kétszer az elmúlt napokban,hát úgy veszem észre eléggé meg van zakkanva!Nem tudom mi lehet vele,a gondjairól ír,és elvileg velem akarja leélni az életét,viszont lassan haladnak a dolgai!Bár tudnám mi járhat a fejében,és bár bízhatnék benne,de nála soha semmit nem lehet tudni!Lehet,hogy csak bekavar,pár napig itt lesz,aztán lelép,ahogy szokott!Akkor megint padló!!Nem akarom már,boldog akarok lenni!Döntse már el felnőtt módjára mit akar kezdeni az életével!Én tudom,mégis sodródnom kell,mert az élet nem áll meg attól,hogy nem úgy alakulnak a dolgok,ahogy nekem jó lenne!
Gabi próbál segíteni,hogy Zsó hazajöjjön! Gesztus,vagy terhére van nem lehet tudni,nekem mindegy a lényeg az,hogy hazajöjjön végre!Nem maradhat ott örökké!
Itthon rendben vannak a dolgok,bár munkám még mindig nincs,és ez a tanfolyam sem ér semmit!
Ma kell menni,nincs nálam a kocsi,gyalogolnom kell!
Na jó ennyi!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat