Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dani naplója


[: brown. [183313 AL], gazdája Dani
szeles nap.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/183313
szeles nap.

ma tökjó volt az idő. folyton fújt a szél. *-* úgy szeretem az ilyen napokat. ˘˘ a szél felfrissít. a szél erőt ad. a szél az elemem. végülis enyém a levegő elem. O:

grín naplóját olvasva visszaemlékeztem arra, amikor rájjal beszéltünk telón. én meg mindenre azt mondtam, hogy "ja". és kérdezte, hogy én mindenre azt mondom, hogy ja?! biztos nagyon nagyon nagyon ciki lehettem. TT" na majd ha legközelebb beszélünk, akkor kevesebb ja-t mondok. xd"

felhívom mindenki figyelmét, hogy holnap, azaz szerdán reggel megyünk beiratkozni. nemtom mikor jövünk. lehet, hogy bevásárolunk meg iesmik.

dzsínek, kacornak: arni átalakítja az ívijét.. valszeg így ti fogjátok berakni neki vepit. a gifje az ülő legyen, és a jobb oldali. de ha nem rakjátok be, akk majd én berakom. xd

rájnak: mondd el nekem legközelebbi beszélgetésünkkor, hogy végül melyik mangát vetted meg. remélem jól döntesz és nem hülyeségekre költöd el a pénzed! xdd

am ma naruto.gp csetjében láttam, hogy vki írta, hogy lesz nála chatparty. hát megnéztem és egyedül volt. mondta, hogy senki se jött. és akk kicsit beszélgettem vele. mondta, hogy van egy zenekaros oldala. és én megemlítettem neki, hogy én a grenmát szeretem. és mondta, hogy nem ismeri nagyon, de az nagyon nagy volt, amikor az "Egy Akatsukis élete"-ben bent volt Csongi. *--* szal tudja ki az a csongi. és szokta nézni az e.a.é.-t. ˘˘ dzsí, neked is ajánlom, hogy nézd, mert tök vicces. xddd na de most elmentem.

2010. június 22. 20:00

ui.: ma meglett az 5. box gpxen. és épp shiny swinubra vadászok event miatt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat