Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dani naplója


[: brown. [183313 AL], gazdája Dani
ráj-lecsó. 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/183313
ráj-lecsó. 2.

ráj mondta, hogy írjam le a ráj-lecsó receptjét. hát, sokan kíváncsiak erre az igen érdekes élelemnek a receptjére. no lássuk csak.

Hozzávalók:
1 db nagyobb Watmel bogyó
1 db kisebb Wiki bogyó
50 dkg áram kő
70 dkg ever stone
1 nagy kerek Raichu fej
1-2 gerezd Raichu popó
fűszerek (Raichu szempilla, fogak, orrtrutyi stb.) ízlés szerint
sósav
benzinolaj

Elkészítés:
A Watmel bogyót meghámozzuk, leöntjük sósavval, majd karikákra szeljük. Ügyeljünk arra, hogy legyen rajtunk műszaki boltban kapható hatos rétegű kesztyű, amely megvéd attól, hogy a sósav kimarja a bőrünket. A Wiki bogyót nem hámozzuk meg. Az áram követ fogainkkal apró morzsalékra rágjuk, s a kitört 29 fogunkat felhasználjuk az ételhez. Az ever stonet a kukába dobjuk, hogy ne foglalja a helyet. (Nem árt, ha a kukában tartunk egy Diglettet, hiszen rá úgy is pottyanhat ever stone.) A Raichu fejet szőrtelenítjük, majd kibéleljük. Belepakoljuk az eddig kész dolgokat. A popó gerezdekből a szánk segítségével kinyalogatjuk a káros, ürülékes részeket, majd belerakjuk a fejbe. Ekkor hozzáönthetjük kitört fogainkat, Raichu szempillákat és egyéb fűszereket. Ezt követően beleönthetjük a maradék sósavat, és a benzinolajat. Főzzük 2 órán át, majd öntsük ki szalvétára. Jó étvágyat!

2010. június 24. 18:41



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat