Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nyuszóóh naplója


.Fehércsooki. [23745 AL], gazdája Nyuszóóh
2010-12-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23745
2010-12-02

Hmmm ... ma nem történt velem semmi érdekes...ugyan úgy jó napom volt min szokott barátokkal,hü*lyülés,graffiti stb......szeretem a barátaimat de, úgyszint az új dolgokat =) új emberek,ismerősök,barátok ...=)
szeretnék már ilyet =) nem csak a régiekkel elmenni sétálni,hü*lyülni,ide-oda,nem csak velük házibuli,msn,komik vipen,együtt vp,együtt nevetés,esetleg ha olyan jóban lennénk sokan-sokan-sokan egy embernél egy éjszaka =) poénok,rémtörténetek,röhögés,ha van szimpi srác elmondani ki kit érez, és így egyszer ez a sok-sok apró dolog egy óriásit fog alkotni!!! Nem is hinnéd mekkorát!Mindig becsüld meg igazi barátaidat és akikre számíthatsz mert kevés van a rendes emberekből..és így ha van lehetőséget szerezz újakat keress,ismerkedj örülj,éld az életed és oszd meg a boldog pillanataidat barátaiddal! =)
"Így is mosoly van az arcomon mert sokan szeretnek,sokan kiállnak mellettem...én is viszontszeretem őket...de ha tehetem ismerkedek hogy még több ember legyen ki ha gond van ott van s, ha örülök megoszthatom vele örömöm s ő örül velem,titkok ide oda száguldanak...s,ezt hívják köteléknek mi barátság néven közismert =)

"Az igaz barátság egy örök kötelék marad,míg mindketten élnek"

"Egy embernek nem csak egy igaz barátja lehet,de köztük csak egy igazság lehet."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat