Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nyuszóóh naplója


.Fehércsooki. [23745 AL], gazdája Nyuszóóh
*Öribari kerestetik =)*

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23745
*Öribari kerestetik =)*

Hol is kezdjem...:)
Most én szerencsétlen itt ragadtam Amerikában ...Jól ki*baszott velem a sors. Mintegypárszor =D. Már kezdek hozzá szokni.
De most végre egyszer sikerül hogy hazakússzak =). Méghozzá ha jól tudom ezen a nyáron 2011. Júniusban megyek. Elvileg végleg haza is költözök. Persze ott lesz a család,tesók,haverok mindenki DE : Persze sok barátom volt/van de még senki sem állt olyan közel hozzám mint egy igazi legjobb barát. Jófej,kedves,poénos,meghallgat,jó vele a srácokról beszélni,ha mérges vagyok meghallgat és hozzá szól valamit,"kiáll mellettem ha beszólnak,feláll értem,a rossz helyzeteket is képes átvállalni értem. stb ...=) de nem plázap*icsa...

Szal..Majd ha haza megyek új sulit kell választanom. Mindig az volt az álmom hogy 8-ba a legjobb barátnőmmel egy suliban egy osztályba vészeljük át a beilleszkedést ...és megmutatjuk az ottani szerencsétleneknek hogy hogy is kell a suliban élni =D. Vele menni majdnem minden hova, hétvégéken átmenni egymáshoz hüly*ülni,pizsipartyk,horror film együtt.Tanács adás egymásnak a jóféle pasikról =D.
Az a tényleg 4ever friends :).

DOBJ EGY ÜZIT HA HASONLÓAN ÉRZEL! ;) =D
Nakószihogybenéztél. Csőrike..:D /// pussszh. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat