Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Osszy naplója


Púpos Osszy [91819 AL], gazdája Osszy
Nosztalgia

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/91819
Nosztalgia

"Annak a bizonyos nyárnak a kezdete elég mozgalmasan indult.Szükségem volt már egy kis kikapcsolódásra és ezt meg is kaptam.Életem egyik legszebb 8napja volt,mintha nem is velem történt volna meg..
Akkoriban kétségek közt vergődtem,semmi se volt tiszta elöttem..és csak remélni tudtam,hogy történik valami jó is.
Elérkezett a nyár legszebb része,az UTAZÁS.Irány a tengerpart!-mi szívemnek oly kedves.
Sejthető volt,hogy ez más lesz,mint az ezt megelőző nyaralások,már csak az új társaság miatt is.
Tényleg úgy történt,mint,ahogy a "Nagy könyvben " meg van írva.Bár csak messziről láttam,de valami nagyon vonzott hozzá,éreztem,hogy ő más..,de ez akkor bizonyosodott be igazán mikor kicsit a közelébe férkőzhettem és beszélgettünk.
Legszívesebben azokra a pillanatokra emlékszem vissza,mikor a tengerparton ücsörögtünk és egyszerűen csak jó volt vele lenni.Nem éreztem magam különösebben zavartnak..csak egyszerúen én én lehettem.
Azt hiszem sok lány irigykedett ráma akkoribban,hogy egy,ilyen "szép fiú" a társaságom.Nem a szó általános értelmében szép fiú,ő tényleg az volt.Tetőtől talpig,mondhatni tökéletes.Meseszép kék szemeivel és huncut mosolyával bárkit levenne a lábáról.De nem csak külsőségeivel fogott meg,hanem maga a személyisége is.Nagyon jó humora volt és nem utolsó sorban kedves volt hozzám.
Sajnos nem sok időt töltöttünk együtt..én nem akartam nyomulni..nem vagyok az a típus.
Azt hiszem a többiek azonban így is észrevették,hogy részemről többről van szó..nos,az ő nevében nem tudok nyilatkozni,de azt hiszem leginkább ez még is csak egyoldalú dolog volt.Picit bizonytalan vagyok azért,mert néha mintha lett volna egy kis flört..de az is lehet csak én képzelem bele.
Lényeg a lényeg,tudtam,hogy ebből nem lehet semmit.
Borzasztó rossz volt elválni tőle..azt hittem sosem hallok felőle.Nem lett teljesen igazam,mert egy közösségi oldalon megtaláltam..ő írt nekem emailt és kb1évig rendszeresen levelezgettünk..aztán megfogyatkoztak az emailek..
Sok-sok idő elteltével felvetődött a tali lehetősége..,de én aztán beijedtem és nemet mondtam..,amit őszintén szólva azóta is bánok.
Jelenlegi helyzet jelentés..azóta is őrzöm a tőle kapott emlékeket és a vele eltöltött közös perceket...és előveszem ezeket,ha magányosnak érzem magam,hát így tettem most is.
Akkor rá volt szükségem..most már..más a helyzet."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat