Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Armi naplója


Armi teve [68674 AL], gazdája Armi
Idő...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/68674
Idő...

"Ellophatod valakinek az aranyóráját és visszaadhatod megint. Ellophatod a pénzét és megtérítheted a kárt. Csak egyvalami van, amit nem téríthetsz meg soha. Ez az idő. Ha valakinek ellopod az idejét. Ha megvárakoztatsz valakit. Ez olyan, mintha ellopnál ennyi meg ennyi időt valakinek az életéből. Nem térítheted meg soha. Az idő az ember legnagyobb és legfontosabb kincse. Ellophatod valakinek a lovát és visszaadhatod megint. Mindenét ellophatod és megtérítheted. Csak az ellopott időt nem lehet megtéríteni soha. A várakozásban eltöltött időt semmi földi hatalom nem hozhatja vissza. Nincs, elveszett, vége. Örökre elveszett." Wass Albert

Bizonyára itt is érdekes lenne, ha előre tudnánk mennyi időnk van hátra az életből, és netán talán még fizetnénk is ezzel az idővel.. ha magamból indulok, ha másból, akkor is kiderül, hogy mennyi f***ságra pazaroljunk az időnket, nyafogásra, "gyerekszerelemre", vagy épp online arcunk csinosítgatásával... van aki túl sok időt tölt azzal is, hogy ijesztőnek, elrettentőnek, nagylánynak, nagyfiúnak, látszódjon online vagy csak folyton felhívja magára a figyelmet olyan dolgokkal amit egyébként privátban is meg lehetne beszélni valakivel, de muszáj facebookon a falon, vagy journalban közölni hatalmas "nekemvanigazam"/utállak gondolatait mindenki előtt..

Persze mind jó életet akarunk, rendes társat, hatalmat, aztán ha meg is van ezekre a lehetőség, a változásra... inkább tovább dédelgetjük álmainkat szuper kényelmes életünkben ahogyan eddig volt... amíg le nem jár az idő..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat