Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mégis él tovább... naplója


Victor [310276 AL], gazdája Mégis él tovább...
2016-01-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/310276
2016-01-05

Esik a hó, röpködnek a mínuszok, tombol a szél... Az időjárás szerint ónos eső is lesz... És mindenki el van hűlve. Nos Én ebből is tanultam valamit, mert szerintem az élet egy NAGY TANULÁSI FOLYAMAT. És MINDEN kicsinek és jelentéktelennek tűnő dologból tanulni KELL... Csak így érhetünk el eredményeket és így fejlődhetünk. Nos én ebből megtanultam, hogy TÉL VAN. Bizony. És télen ez megszokott dolog.

Gondolkodtam, mit írjak neked, kedves olvasó. Képet nem akarok feltenni, mert elfogy hamar a limit én meg nem fogok itt datolyát venni. Amit a Tescoba vettem, megettem, de a Tevémnek abból nem jutott... Na de szóval... Mit is írjak neked? Tettem fel ugye a kérdést. De meg is válaszolom ezt most hamar, gyorsan neked:
SEMMIT. Mit írhatnék egy vad idegennek? Max köszönök, hogy HALI. Vagy Szia. Vagy ha igazi "gangsta' nigga" vagy akkor csőcsövicsá csőtésztacsőrizs és akkor Thug Life meg minden téma... Áh írtam itt egy csomó marhaságot, de kitöröltem... :D

Inkább folytassuk egy levéllel:

Kedves Mártikám!

Tudod mennyire szeretek úszni, taekwondo-zni, ritmikus gimnasztikázni, akrobatikus rock'n'roll-ozni, extrém tornázni, gumi emberként viselkedni... De a sok butáskodástól úgy fájt a hátam, hogy már a legegyszerűbb mozdulatokra is képtelen voltam. Nem mert a pörgőrúgás egy tripla Axelből, nem tudtam tigrisbukfencből azonnal spárgába ugrani, majd 3 triplaszaltó után azonnal gyertyába lemenni és felugrani. Ekkor azt ajánlottad, hogy hagyjam abba az úszást...
HÁT AZÓTA MÉG SZARABB LETT! HÁLA A TE HÜLYE ÖTLETEIDNEK ÉS NEKED MÁRTIKÁM!
Legközelebb, ha okoskodnál, menj le hídba és lépj a szádba mind2 lábaddal kérlek!!!!!!

PS: Gyógyszert NE vegyetek be alkohollal. Ezt nem tapasztalatból mondom, hanem a betegtájékoztatókban olvasható.

Most úgy érzed, hogy ez egy értelmetlen bejegyzés?
Hadd mondjak neked erre valamit:
Talán óvszert kellene használni!
Esetleg nem kellett volna láncfűrésszel maszturbálni!

Köszönöm a figyelmet!

A kockaházasok és melléklakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát, gyógyszemészét!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat