Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kar csííííí naplója


Roki Vili [272917 AL], gazdája Kar csííííí
2020-12-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/272917
2020-12-17

Szörnyen kimerít ez az egész. Ez...ez az érzés, ez a gondolat szál ami lassan emészt belülről. Neked mellettem lenne a helyed. És mégis hol vagyunk? Mit csinálunk? Miért csináljuk ezt? Sokszor feljönnek ezek a kérdések a fejemben. Tényleg hagyjuk egymást elveszni? Mégis mindig azzal találom szembe magam, hogy nem hiába van ez, ami. Hogy nem keresel, nem próbálkozol. Tudom hogy mi van. Tudom hogy miért nem akarsz már beszélni hozzám. Tudom hogy mit mondanál ilyenkor, szinte cseng a fülemben, de nem akarom hallani ahogy lebeszélsz magadról, nem akarom hallani ahogy azt mondod ez most nem megy... Szörnyen hiányzol


Engem is kimerít Roli. Kimerít, hogy van egy teljesen új életem, új munkám, új mindenem és mégis itt vagy az elmém peremén pedig már semerre nem járok, ami hozzád köthető.
Szerinted nem akarlak keresni? Tudni akarom, hogy milyen egyedül élni, hogy hogy boldogulsz, hogy milyen a melód, MINDENT. De ha kereslek, abban a pillanatban jó, de utána... azt hiszem nem kell belemennem, pontosan tudod, hogy milyen.

Szörnyen hiányzol. Nem mondok semmit, mert tudod mit mondanék. Nincs más választásom...veled voltam a legmagasabban de a legmélyebben is. Felégettük egymást és felfogjuk mindig is.

Sosem foglak teljesen elengedni, de nem dobhatok el mindent azért, hogy újra felgyulladjak.
Nem megy



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat