Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gucizuza naplója


Sally McNudly [296320 AL], gazdája Gucizuza
2021-06-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/296320
2021-06-17

Kedves Naplóm!

Ma varázsolok. Nem tudtam, hogy ezt is tudom, az előző életemből maradhatott rám ez a trükk. Jól érzem magam, a gazdám sűrűn látogat. Megígérte, holnap már labdázni fogok. Juhéé!
Mondta azt is, hogy elfoglalt mostanában, mert ki kellett porszívózni, meg a hangyák is rendszeresen feltörnek. Nekik is melegük van. Nekem is, ez az elhagyatott sivatag elég forró. Még jó, hogy nagy a karavánom, mindig segítenek, ha baj van, nem hagynak unatkozni sem.
Tegnap például olyan büszke voltam, az én tevémet keresték a tevekeresőben. Majd le is hidaltam, pedig azt egy teve nehezen tud a púpja meg a négy lába miatt.
Most éppen focidrukker akarok lenni, a vb miatt, a gazdám szerint jó is, ha előtte már ismerem legalább a labdát. Kókuszt már tudok rúgni, tehát erre már épülhet foci. Szóval a lényeg, hogy holnap labdázni fogok. Aztán megtanulok szurkolni is, kár, hogy csak eb-re szurkolás van, de a szurkolás az szurkolás, nem? Utána pedig már csak fociznom kell, az nagyon sok lecke, még így is 41, hogy már konyítok valamit a labdákhoz.
Megyek vissza varázsolni, hátha varázsolhatok magamnak egy csiribá-csiribú új trükköt, vagy rengeteg datolyát, vagy működtethetem a pálcával a flash animációkat...
Szép napot az elhagyatott sivatagban!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat