Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gucizuza naplója


Sally McNudly [296320 AL], gazdája Gucizuza
2021-07-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/296320
2021-07-13

Kedves Naplóm!

Megértem a két hónapot. Kicsit ünnepeltünk, de semmi alkoholos, csak kókuszrugdosás és labdázás volt.
A legutóbbi bejegyzésem óta megtanultam eb-n szurkolni, de bánatomra rögtön utána a magyar csapat ki is esett, de lehet még az utsó leckém előtt. Bánatos voltam, de azért bármikor szurkolok újra meccs nélkül is, hátha az segít a focistákon. :D
Egyéb trükköket kerestem mostanában, profi focizni még gondoltam ráérek. Már tudok rendőr lenni, bármire is jó ez. A gazdám tanácsára megtanultam fürdeni, szerinte sportolás után ez nagyon hasznos. Meg hát szép tevelánynak kell lenni és illatosnak. A tusfürdőknek jó illatuk van, a datolyás és a kókuszos a kedvenceim.
Most nyelvtudást veszek magamhoz, már csak két nap és meg is lesz. Ezt is a gazdám javasolta, hogy nagyon hasznos. Így majd tudok külföldi tevékkel ismerkedni, ha vannak olyanok :P, meg egy csomó idegen nyelvű oldal nem marad többé idegen nekem.
Éppen kézen állok, majd utána talán megint fürdök, nagyon meleg van. Megizzad a teve a tanulásban is. Üres a sivatag, kicsit össze is csetepatézott a karaván, aztán ilyenkor elmegy a kedvem a gépeléstől. Pedig eléggé szeretem tépni a billentyűzetet.
Na, mai bejegyzésnek bőven elég volt ez az adag. Majd jelentkezem még. (✿◠‿◠) Happy tevegelést!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat