Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zozz naplója


Gunner Capo [2546 AL], gazdája Zozz
2004. jún. 14. Nap vége békülésé

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2546
2004. jún. 14. Nap vége békülésé

Szevasz Naplóm!

Bocs, hogy elhanyagoltalak az utóbbi időkben, de volt osztálykirándulás meg szórakozások ezerrel. Annyit azért leírok, hogy osztálykiránduláson sikerült "megcsalnom" a csajomat amit meg is magyaráztam neki ma délután szerencsére. Elég kacifántos magyarázat volt, de csak igazat mondtam neki. Arra azért büszke vagyok, hogy én mondtam el neki és nem más szájából hallotta! Többet rá se nézek többi nőre! Bár már azt se csodálnám, ha többet else engedné a kezem, mert nem bízik bennem. (Bárki olvassa ezt a naplót, tudom mit gondol!)

Reggel szokásos volt mégis nem túl örömmel teli, ekkor még azt hittem itt a vég és a csajomtól megkell válnom, mert belegabalyodtam egy másik csajba. Szokásos készülődés, sertepe és a többi aztán go suli és rögtön egy utálatos beszólás üdvözöl. Oké, elfogadva, mert közben a csajom szétkürtölte, hogy én megcsaltam. Úgy gondolom a következő suliba kellett volna elkezdenem a csajozást, de már mindegy :)
Tanítás már nem nagyon volt, bolond-ballagás is elmaradt, mert szinte senki se hozott jelmezt hippi felvonulásunkhoz. Megcsináltunk pár meghívot, melyek kinyomtatása elmaradt, mert volt valami gebasz a nyomtatóval. Tanáraink meghívását szerencsére elintéztük előre és többségük eljön! Ennek örüljünk! ;)
Délután táncot kihagytam, viszont sikerült beszélnem bnőmmel, ahogy ezt levelem elején leírtam! Ennek nagyon örülök, hogy szívére hallgatott és nem az eszére, bár nem csodálkoztam volna, ha nem-et mond...
Nővére mindennek lehordott és belevarta gondolkodását hugába is, ez sajna nem az első alkalom volt hűtlenségem jegyeként. Most szégyenletes kisfiú vagyok, tudom, de ahogy mesékben is: ígérem megváltozom!!! Csak most jön a középsuli ;)
Holnap csak 2-re vagy fél 4re kell bemennem, ezért írok ilyen későn naplót. Éljen a punnyadás!!! ;P

Szeretlek Szilvimmmmmm & jóéjt mindenkinek!!!

zoli naplója



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat