Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zozz naplója


Gunner Capo [2546 AL], gazdája Zozz
Nyügös kezdet, élvezetes vég :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2546
Nyügös kezdet, élvezetes vég :)

Hali!

Hát... most 1 órával késöbb keltem fel, mivel szilvivel 12kor taliztam kp-ban. Magyarul: 9:43-kor felriadtam és megnéztem gyorsan órám, hogy elaludtam-e véletlenül, de szerencsére nem. Elkészülődtem, fél 12kor elindultam, de elötte még msn-eztem a szilvivel picit. Picit késöbb mint délben taliztam is vele aztán go lehel tér, csodák palotája. Megnéztünk sokmindent, volt sok érdekes dolog, szemkápráztató-elcsodálkoztató-elgondolkoztató és tényleg nem csak 5-10 éveseknek való. Szerencsénkre sok más felnőtt meg hasonló koru srác-lány volt ott akik nézelődtek, sz'al ebből nem volt égés ;)
Utána elcsámpáztunk a Tesco-ba, hogy keressünk buborékfújot, de közben szomjasok is lettünk és vettünk piát is, közben picit össze is vesztünk egymással, mert 3x néztük végig a játék polcokat, de nem találtunk fújókát. Sajnálom, de majd legközelebb :)
Átmentünk hozzá fél 4 fele és ettem az anyucija finom krumplis tarhonyájából, de szomorúan vettem, hogy kiették belőle a virslit, pedig az olyan jóóóóóó... :P
7 fele anyja is hazatért, csináltunk/tam tejberizst, anyja meg tejbegrízt és megettük, felmetünk szilvi szobájába aztán mentem haza, mert picit késésben voltam, de egy kis sprintel lezúztam a késésből és itt vagyok!

Pá ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat