Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zozz naplója


Gunner Capo [2546 AL], gazdája Zozz
2004.Jún.16. Ballagás után

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/2546
2004.Jún.16. Ballagás után

Szevasz Naplócskám! ;)

Ma reggel jó volt úgy felkelni, hogy nem kell suliba mennem egy ideig és jövőhéten elutazhatok Spanyolba 1 hónapra. De az viszont megiszonytatott, hogy nem vagyok többé annak az iskolának a tanulója amelynek 8 éven át voltam :(
Viszont a kicsikémet is itt kell hagynom 1 hónapra Mo-n amit persze fájó szívvel teszek majd, de kitudja, lehet kicsempészem magammal >:)
Naszóval ott tartottam, hogy felkeltem és utána leültem mint mindíg TTC-zni. 11 körül elkezdtem készülődni és 12 már a villamos zakatoltam, hogy 1re a suliba érjek. Miután megkaptam a kenőpénzt a tanárnénitől ami végülis az osztálykirándulás után visszamaradt összeg volt, megbeszéltem haverral, hogy húzzunk el moziba. Elötte még átmentünk hozzá, hogy telcsizzen többieknek meg őseinek, hogy egyátalán mehet-e. Meghívott egy bő magyaros ebédre is francia salátával körítve ;)
Bő 1 órán keresztül császkáltunk duna-plazaban aztán hazavittem, hogy teljen idő 5 óráig. Ekkor végre taliztam bnőmmel és kapott egy cupákost mint mindíg :)
Na akkor vissza Dunába plázába, hogy nézzünk már valamit ha ezidáig vártam és HP3 jött szóba. 10 perces késéssel, de pont beértünk a film kezdetére és mondhatni édes-kettesben végignéztük :)
Miután hazaértem örömmel nyugtáztam, hogy anyám nem tépte le fejem :P

Hale

zoli



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat