Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rádi Tibi (Cse) naplója


Csellótanár [12563 AL], gazdája Rádi Tibi (Cse)
A régi adatlapom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12563
A régi adatlapom

Guinness az én tevém.
Van tevémnek egy barátja. Őt úgy hívom: Hisholiness. Hisholiness [101396 AL] a másik tevém. Guinness és Hisholiness jó haverok és már mindketten házasok !

Magamról: szeretek zenét hallgatni; nagyon sok fajtáját kedvelem (a nagyon durvákat és a nagyon butákat kivéve). Az egyik, számomra legkedvesebb zenei stílus: a dallamos metál - pl. Dragonforce, Millenium. Emellett jópár alstílusú külföldi metál muzsika is tetszik nekem (pl.: Evanescence, Jorn, Nickelback, Nightwish, Voivod). A magyar metál bandák kíméljenek, amíg normális szöveget nem tudnak énekelni dalaikban!!
A külföldi és a magyar popszintérről is kedvelek előadókat, például Dido -> Didót nagyon szeretem!!!!! -, Nathalie Imruglia ( őt is évekig hallgattam), Snania Twain, Beyoncé, Anita, Auth Csilla - szerintem nekik nagyon szép hangjuk van - és együtteseket, például a Crystal és a Desperado.
A zene mellett kedvelem a fantasztikus filmeket, mint a "2020: A Tűz Birodalma" c. sárkányos film, a "Gyűrűk ura" epizódjai, a "Vissza a jövőbe" trilógia, a "Szellemírtók I-II-III." filmek - szereplőik: Dan Aykroyd, Bill Murray, más filmekben is jó alakításukkal kedvenc színészeimmé avatták magukat (B.Murray "Szellemes Karácsony"-a szerintem egy remek film) :-) Ezen kívül kedvenc filmem az "L.A. Story", főszereplője, Steve Martin, az egyik kedvenc filmszínészem, az összes filmje tetszik nekem!!! :o) Hirtelen ők jutottak eszembe, mint színészek, de kedvelem még A.Schwarzeneggert amilyen buta a finomabb filmjeiben, Sylvester Stallonét, van Damme-ot (Idözsaru), Steven Seagal-t - több DVD-m is van tőle -, Bruce Lee-t, Jackie Chan-t, Andrew Hung-ot - szerintem Andrew Hung ügyesebb, mint Jackie Chan, de kétségkívül Bruce Lee a király!!!
A mostani számítógépes filmeket is bírom, pl: Mackótestvér, Shrek 1-2. Van antikedvenc filmem is, ilyen az Underworld és talán a Hellboy is, bár azt szeretem is, meg nem is! :oDDD
Kedvelem a szabadidős dolgokat, talán ebből is következik, hogy szeretek sportolni. Sportoltam is elég hosszan (karate, kungfu, úszás, taichi). Szeretem ezeket és más sportokat is nézni, mint pl a téli sportokat. Egyik sportbeli nagy élményem, a még álló ;-) BS-sel kapcsolatos. Kungfu-világbajnokság volt rendezve benne. Már a versenyeknek vége volt, több magyar siker is volt... és zárásként bejöttek a magyar Shaolin "szerzetesek". ...hát egyikük olyan magasra ugrált fel, hogy hirtelen leesett az állam!! ;-) Azóta szinte nyom nélkül visszavarratott;)
Szeretek társaságban lenni.
Könyvet is szoktam olvasni, pl. Richard Bach könyvei, és egyéb ezoterikus beállítottságú darabok. Ilyesmi. Nem mindig vagyok bőbeszédű... d;-)
Szeretem a természetet és az állatokat.
Imádom a halakat - régebben sokáig volt ölnyi akváriumom. Szeretem enni is ahalat és a feketekaviárt is nagyon szeretem!! :o) Szeretem a söröket! :o)
Amúgy 174cm vagyok...
Köszi, hogy végigolvastál, további kellemes tevegelést!!
"TÁNCOLJ, BUDAPEST!" ;o))))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat