Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rádi Tibi (Cse) naplója


Csellótanár [12563 AL], gazdája Rádi Tibi (Cse)
foci :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12563
foci :)

Azt figyeltem meg a "világ" focicsapatairól, hogy nem csak a magyar csapatok bénáznak olykor-olykor, hanem bizony a nyugateuropai csapatok is. A magyarok mostanában nagyobb futóteljesítménnyel bírnak, s ez előnyükre szolgál. Összeállítottam magamban egy jó kis csapatot: Portugál élvonalbeli kapus kell először is, ugyanis a portugál kapusok nagyon jól védenek; másodjára pedig élvonalbeli brazil játékosok kellenek az "álomcsapat"ba, hiszen ők a levegőből is tudnak gólt lőni. :o) De tényleg - nem rég láttam a tvben egy közvetítést, ahol az egyik brazil játékos egy oldalról beadás után a levegőben szálló labda mellé ugrott, és még a levegőben átirányította azt a kapuba. Csodálatos volt ez az esemény. Tyűűűűűűűűűű! :o)
A többi csapat csak lót-fut a labdával, töri magát, a kapusuk elbénázza, három gólt is beszed egy mérkőzésen.. az ilyet nem játszatnám élvonalban. Vagy a kapust kéne lecserélniük, vagy a kapusedzőt.., vagy az edzőt ;o))
Amúgy nagyon sok meccset láttam mostanában. :o) Az Eurosport agyon ismétli magát. :o) De így legalább nem maradtam le egyről sem a betegségem alatt. Most viszont, hogy egyre jobban vagyok, el kell majd köszönnöm a focitól, mert vár a munka és a tanulás. Szívesen néznék hivatalból focit ;o) szívesen lennék fociszakértő. :o) majd még lehet, hogy az leszek :o))
Szia!
Jó éjszakát! :o)
Tibor



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat