Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rádi Tibi (Cse) naplója


Csellótanár [12563 AL], gazdája Rádi Tibi (Cse)
2007-12-15 két ünnep között

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/12563
2007-12-15 két ünnep között

Végre itt a tél! :))

Második napja "esik" a hó - na nem egyfolytában; szép is lenne, ha második napja egyfolytában esne! Neeem, Olaszországban, Amerikában és Oroszországban van úgy. Híradóban szomorítottak is minket az ottani elakadásokról szóló hírekkel. Na, de Mo-n se tétlenkedtek a figyelmetlen vezetők: hajnalban-reggel símán keresztbefordultak, felborultak utakon. :-) Persze, ez nem olyan mulatságos, na! ;-)

Havas - mint a Henrik - a táj, azaz a régen egyhelyben parkoló autók teteje innen az ablakból, de sötétedés után már nem volt alkalmam az időjárásra figyelni, hiszen behúztuk a függönyöket, leengedtük a rolókat, a külvilág el lett zárva tőlünk, vagyis mi lettünk elzárva a külvilágtól - ilyen egy jó otthon.

Van sok édesség itthon, még a Mikulás hozta ;) Lassan elfogy, talán Karácsonyig kitart! :)) Akkor meg lesznek finom bejglik, alias bájglik.

No, megyek, befejezem az írást naplómba - régen írtam ide. Mostanában sok filmet nézek; legutóbb moziban a Beowulf-ot láttam - így hívták egyik tevémet régebben, amíg nevet nem változtattam neki -, az feltétel nélkül tetszett. Előtte a Hitman-t láttam, az agresszív volt, nem oly nagyon tetszett, mint a Beowulf. Amúgy DVDzek is sokat. :-) ..amikor időm engedi.

Tevém 1603 napos. :o)

Megyek, jó sízést mindenkinek! Nekem is meg kéne tanulnom!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat