Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anne naplója


Buffy Anne [137006 AL], gazdája Anne
***AZ ÁLMOM***

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/137006
***AZ ÁLMOM***

És most mindenki figyeljen mert mesélek! Nem írok megint verseket, mert ezt el kell mondanom! Ha misztikusan akarnék fogalmazni akkor ezt irnám: álmot láttam az éjjel! De mivel ez csak egy egyszerű napló bejegyzés ezt irom: Rohadt jót álmodtam!!!!!!! Nem is annyira régen, Harry Potter kariban szó esett egy kissebb karitalálkozóról, de a 6latot elvetettük! Hááááát, most már nem is olyan nehéz kitalálni miről álmodtam :D igen, bizony. A találkozóról.Megálmodtam mindent...elmesélem...eddig leírtam a lényeget szal' ha unod olvasni akkor most fejezdd be! Na folytatom: Tél volt, kb. térdig érő hó! És ez a találkozó Baján volt. Ami elég messze esik tőlünk...na de, megoldottam, vonattal és busszal mentem. Nagy nehezen oda találtam, de Baján már nehezebb volt tájékozódni. Egy kis fagyizónál volt a gyülekező...és most ne nevessetek hisz ez csak egy álom(sajnos) : a fagyizó neve :D Bözse nénnye fagylaldája volt :D erre tisztán emléxem! Felhívtam a karivezetőt hogy segítsen mert egy picikét eltévedtem. Megkérdezte hol vagyok, hááát egen...szóval egy pulykatelepen kötöttem ki.:D NE NEVESS, hanem hallgass végig. Végül aztán megtaláltam a fagyizót. Az egyik asztalnál egy fiatal csoport ült, hááát gondoltam odamegyek...4 ember ült még csak ott. Az egyik egy fiú volt, az ő arca tiszta volt előttem mert fennt van a naplójában is Mr. Teve Tóni alias Andris 184537] a másik gondolom Amidala alias Jenny [207855 AL] lehetett. A harmadik, meg egészen fura módom egy másik kariból Felmo Soma Padlót alias Soma [150558 AL] lehetett, nem tudom még sosem láttam őt, de onnan ismertem fel hogy a fagyizóban dolgozó takarítónő kezéből kivette a felmosórongyot.:D. A negyedik személy Masni alias Luna [83315 AL] volt. Még őt sem láttam, de onnan tudom hogy ő volt, mert az adatlapján Hermione volt és ott az asztalnál őt láttam, Hermit:)
Nagyon meglepődtek mikor megláttak, azt mondták nem így képzeltek el:D ezen jót röhögtem. Először találgatták a tevés felhasználó nevem, aztán Luna ráhibázott és kimondta : Anne
Nagyot visííítottam , hogy végre kitalálták felugrottam az asztaltól és elkezddtem hógolyóval dobálni azt aki nem tudta a nevem!:D Végül mindenki beszállt és egymást dobáltuk! Miért is ne de mindenki csupa hó volt!:D nagyon élveztem, ezt biztos....aztán elmentünk korcsolyázni, sütizni, de végül mindig egy kissebb dombon csúszkáltunk a havon, vagy dobálóztunk..:D ANNYIRA JÓÓÓ VOLT!!!!! Hááát az az igazság hogy nem is bánnám ha 1-2 éven belül lenne egy ilyen:-) de nem rajtam áll......ki tudja, lehet ma este is álmodom szal'*******Folyt.köv.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat