Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anne naplója


Buffy Anne [137006 AL], gazdája Anne
Vielen dank nyunyitó!!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/137006
Vielen dank nyunyitó!!!!

Ma borzalmas napom volt. Roxfort iskola kariból jópáran kekeckedtek velünk. Nem értem miért, esküszöm nem ártottunk nekik. Kémkedtek utánunk, aztán a másik szobában lebunkóztak, meg leparasztoztak...mindez azért történt, mert egy undorító fickó, hogy érdekesebb legyen kitalálta hogy a mi karinkban csetszex van és én meg perverz vagyok :D ez elég ovis dolog meg röhelyes!!! De most szerinted nem az???komolyan, gyerekes dolog.
NEm hagytak minket békén, mikor már a dolgok elfajultak, szerencsére két tagnak volt annyi esze hogy hívjanak egy admint, nyunyitót! Ő megmentette az esténket, lezárta az ügyet! Ezért naon hálásak vagyunk neki! Ezért ezzel a napló bejegyzéssel azt szeretném mondani hogy mi nem piszkáltuk és nem is fogjuk piszkálni a roxfortos karit, alias ők is hagyjanak minket békén.Még hogy én perverz?????? Komolyan ez egyszerűen hihetetlen. SOHA DE SOHA NEM TETTEM SEMMIT AMI EZZEL KAPCSOLATOS!!!!!!!!És hogy őszinte legyek nagyon rosszul esik hogy ezt "mondták" nekem. Egy jó barátnőm épp most esett át egy holdpontján, el akarta hagyni a teveklubbot.Lebeszéltem róla. De mostmár én is ezen a szinten vagyok. Nem akarok nyávogni, mert ha egy ember kitalálja ezt a baromságot magasról lesz...ám! De már 4 levelet kaptam ezzel kapcsolatban!!!! 4 LEVELET!!!!!! ez nagyon rosszul esik, nem tudok így maradni tovább sem a cseten sem a klubban, ha "összesúgnak mögöttem"!!! Ugyhogy bocsánatot kérek mindenkitől de Buffy Anne teve [137006 AL] elvihető ingyen. Hopp most futott be az 5. levelem. Azon gondolkodom betegyem e ide....nem valami szalonképes szöveg. asszem inkább csak a legszebb sorát másolom be ide :

,te rohadt perverz undorító vagy a kariddal együtt!


Nah, hát igen ezek vannak, de nem baj, a 4 levél után az 5. szövege meg se kottyan! Nyugi nem fogok a Dunának menni, ezek után! Asszem elég fejtörést kaptam már itt a teveklubbon és elegem van. Még1szer köszönöm a többiek nevében is nyunyitonak hogy segített. Legyetek jók, és ha bármikor bárki olvassa a naplóm és ilyen helyzetbe kerül hívja az adminokat, ők tudják mi a dolguk.
Hááát most mondanám hogy viszlát, de akkor hazudnék. Úgyhogy csak annyit mondok akinek kell Buffy Anne teve irjon.

L E G Y E T E K J Ó Ó Ó Ó K ! ! ! !-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Anne:-(




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat