Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anne naplója


Buffy Anne [137006 AL], gazdája Anne
2005. augusztus 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/137006
2005. augusztus 14.

Úristen, ez a mai nap....má 5 napja nem voltam neten és ma jöttem meg. Először a világ leg kétszínűbb, leg undorítóbb alakja azaz CW. A hátam mögött ku**rvázzoo és stb. Pedig már kibékültem vele, és kezdtem megkedvelni, de most aztán nincs kegyelem. Ez egy undorító csótány, ne nagyon áljatok vele szóba mert mindenkit becsap, és egy csipetnyi jóakarat sincs benne.Charlie Weasley [111670 AL], csak hogy tudjátok kiről beszé...aazaz írok. Egy utolsó hazug alak, aki mindent úgy alakít hogy neki legyen jó, mindeggy hogy kit tapos ezzel a földbe! Ha azt mondom hogy gyűlölöm őt, akkor még kedves is vagyok hozzá.
Aztán meg eltűnt az adminom frissítés miatt és nem tudtam kirúgni egy egész sereg rendbontó rockert! Mindenkit elüldöztek a szobából, és aki oda jött, azis csak azért hogy veszekedjen. Teljes káosz uralkodott!!!!! És ráadásul még a lelkiismeretemsem hagy nyugodni, mert Masni!ka most volt 1000 napos 3 napja, és én felakartam köszönteni, de nem volt netem úgyhogy megteszem most! :)))))
NADON-NADON SÓK BÓÓÓÓDÓG SZŰŰŰLINAPOT MASNI!
És bocs a késlekedésért!!! A mellékelt kép az ajádékod, és ígérd meg hogy ha tetszik, akkor megcsörgetsz!:)))))) Még sok ezer ilyen sép napot kívánok.....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat