Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kaszás naplója


Brave Boy [225005 AL], gazdája kaszás
2005. július 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/225005
2005. július 17.

Tegnap felléptünk újra. Azt követően pedig elmentünk bulizni testőrök nélkül. Senki sem követett minket mint a házőrző aki egy csontra vágyik folyamatosan.
A srácokkal együtt neki álltunk csajozni piállni és bulizni. Addig jól is ment minden amig Antony nem szúrt ki egy lányt magának. Oda ment hozzá hogy fűzögesse egy kicsit. Csak az volt a gond hogy a csaj barátja meg megjelent. Már ment oda hogy üveggel vágja fejbe Tonyt. A haverunknak az volt a szerencséje hogy Ralph kigáncsolta a srácot és padlót fogott.
A csaja egyből oda ugrott mellé és kitőrt belölle a hiszti. Hogy agyon szúrhatta volna a törött üveg stb. Mi meg néztük mit mond folyamatosan.
Már arra gondoltam hogy elhívom a haverokat máshova mulatni ha ezek már így néznek ránk a mulatóba. Csak az lett a legnagyobb baj hogy pillangókést kapott elő a srác és leakarta szúrni Tonyt.
Ez után megsem mertünk mozdulni nehogy arra is úgy reagáljon hogy leböki és most ő kerül a korházba. Mert megint járhatnánk a korházba folyamatosan és még a sitre is. Mert biztos valameikünk kinyírta volna a gyereket utánna mikor bele szúr legelőször Tonyba.
Már felállt a srác és neki futásból akarta bele vágni a haverunkba a kést mikor hírtelen megjelent körülötönk a rendőrség. Rendet akartak tenni.
Tisztára mint a filmekbe össze bilincselték a kezeinket és a srácot is és a lányt is hozták velünk együtt a sitre.
Egy cellába raktak annélkül hogy mondtunk volna valamit is tetszik vagy nem tetszik az ötlet. Már úgy volt hogy Thomas is neki megy mert vele is elkezdett a cellába kötözködni a srác a csaja miatt. Azt kezdte dumálni hogy mit figyeli a barátnőjét ennyire a haverunk.
Én már nem bírtam tovább és oda szóltam ha most nem hagyják abba akkor vér fog folyni a cellába. Erre nagyon bepipúlt a kis kakas és leakart csapni.
Csak jött az őr és leállt a vita egyből. Mindenkit elengedtek és megmondták még egy ilyen és lecsuknak mindanyiunkat.
Na szóval ennyi a kis kalandom. Hát ez marha érdekes mindíg valamibe bele csöppenünk. ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat