Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kaszás naplója


Brave Boy [225005 AL], gazdája kaszás
2005. augusztus 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/225005
2005. augusztus 10.

Hát a tegnapi nap fáradt voltam mert rengeteg fellépésen vettünk részt. Alig vártam hogy vissza érjünk a szállodába és ki pihenjem magam. Csak Antony mondta hogy talált egy jó diszkót. Menjünk nézünk be mi is hátha tudunk egy jót mulatni mielőtt tovább indulunk.
Meg is tettük. Elindultunk a diszkóba és az odaérésnél már gondok adódtak. A jegyszedő muki kiszúrt minket. Nem tetszett a képünk és így nem akart beengedni a mulatóba.
Még az volt a szerencse hogy Max a mulató vezetőjének a lányát nagyon is ismerte régről. Így mikor ő megérkezett és üdvözölt minket be kellet hogy engedjen bennünket. Akárhogy nem voltunk szipi neki akkor is engednie kelet mert különben az állását veszítette volna el.
Be jutásunk után mindenki szétszélett a mulatóba. Kiki a saját maga útját járta.
A többiek csajoztak én meg a pultot támasztottam mit mindíg és beszélgettem a koktélt keverő lánnyal. Annyira össze haverkodtam a csajjal hogy a számát megakarta adni meg megkért hogy menjek vele egy kicsit mert segíteni kéne neki.
Körülnéztem és elindultam vele és közbe faggatam mégis mit segítsek?
Hát igen kiderűlt hogy a jegyszedő hugicája volt és direkt hívott hogy hátúl agyon verhessen a bátyja ahol senki sem lát.
Érdekes volt mikor mentem le a lépcsőn és hírtelen a fejemen egy ütést éreztem. Utána meg papolni kezd valami mély hang.
Ahogy álltam fel és magyaráztam hogy most mi a gonja velem kaptam a gyomromba is egy ütést. A lány rámnézett mikor nem keltem fel csak a földről pillantottam egy pillanatig rá. Egyből ki szaladt onnan nem nézte tovább a verést.
Később kiderűlt hogy a fiúknak szólt jöjjenek mert még megől a bátyja. Oda jöttek úgy hogy a mobilját fogta Ralph hogy a zsarukat hívja most azonnal már a vonalba vannak. Engedjen el. Hagy hagy vigyenek korházba. A lány is mondta hogy eleget kapott hagy vigyék. Így rá bólintott és már vittek is onnan.
Ahogy a kocsiba raktak mondtam nekik hogy nem kell a korházba vinni inkább a szobámba vigyenek egyedül akarok lenni.
Ez miatt le cseszett Max hogy hogyképzelem ezt hisz megsérűltem. Lehet agyrázkódást is kaptam meg bordám is tőrt az ütések miatt! Én meg mondtam és kit érdekel hogy megsérűltem? Senkit!
Na erre kaptam egy akkorát tőle mit amit az apám sem adott már rég óta. Meg mondta fogjam be és vittek a korházba. Ahogy bevittek megvizsgáltak és megállapították hogy egy két bordám eltőrt mire oda értek a fiúk mert tovább vert a köcsög a főldön.
Hát igen akkor bátor valaki ha már az ellenfelet hátúlról letámadja és akkor már védekezni sem tud ha úgy üti meg az illetőt. Így könnyű volt elintéznie. Ilyenkor semmit sem ér a karate tudás meg a box ha már a földön heversz.
Csak lehetett volna annyi eszem hogy ez gyanus egy kicsit hogy épp hátra hívnak ahol senki sem lát.
Na de mindegy túléltem és ez a lányeg.
Már megint hittem egy lánynak és rá fáztam. Tényleg nem kellene megbíznom a lányokba mostmár. Az egyik megcsal a másik agyon veret. Egyre jobb. A következő meg lefog majd lőni vagy mi fog tőrténni. Már várom a következő alkalmat.
Hát most azt hiszem egy darabig nincs kedvem a haverokkal ki mozdulni még egy diszkóba. Főleg olyanba amit nem is ismerünk egyáltalán.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat