Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

kaszás naplója


Brave Boy [225005 AL], gazdája kaszás
2005. július 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/225005
2005. július 27.

Végre ma tudtam a családommal beszélni. Igaz nem sokáig de akkor is az már valami. Hiányoznak mindannyian. De legfőképp a nővérem kis fia. Azért még neki nehéz megmagyarázni hogy nem tudok az egyik országból a másikba ugrani. Hát igen egy két éves kis krapek de nagy vagány csávó!
Na válltsunk egy kis témát!
Ma egy csaj rám hajtott mikor az egyik boltba vásárólgattam. Ilyet még nem látam. Rám tekintett és le nem vette rólam a szemét. Már arra gondoltam hogy ott hagyok mindent és nem veszek semmit sem.
De tetszett a gönc amit kiszúrtam magamnak. Így bementem felpróbállni nem törődve a csajjal.
Ja csak ahogy bemenetem a próbafűlkébe a kiscsaj, pontosítva az eladó oda jött és benyitott hogy nem-e kell segíteni valamibe.
Nem vagyok szégyelős gyerek. Csak a pólom vettem le akkor és úgy látott meg.
A kérdésére azért adtam egy aranyos választ. Kíváncsi voltam hogy mit fog rá válaszólni!
Segíteni nem kell öltözésbe de vetkőzésbe segíthetne egy kicsit. Elkezdtem lenézni a gagyámhoz és gomboltam a nadrágot meg lehúztam a sliccet. Mikor vissza szólt!
Egy perverz disznó vagyok a szemébe. Ezzel rám vágta a fűlke ajtaját.
Szépen folytattam az átt vedlést röhögve mikor elmenekűlt az öreglány.
Befejeztem az öltözködést és ki mentem kifizetni a cuccot.
A pénzt ahogy átt adtam. Nagy puffogással vette el. Be szólva hogy még egyszer ne lásson itt mert kidobat.
Volt egy betanulós lány is a vén szipírtyó mellet.
Az elkezdett nevetni az öreglányon. Sajna miattam ki is vágta nem dolgozhat ott. Szimplán azért mert velem értett egyet.
Sajna úgy égett a pofám. Meg vártam hogy össze rakja a cokmokját. Ki jött az ajtón és oda mentem hozzá bocsánatot kérni.
Mondta hogy nincs semmi majd találl más munkát. De a lelki ismeretem nem nyugodott és a kezébe raktam egy kis pénzt.
Valahogy segíteni akartam neki. Csak az lett a gond hogy nem fogadta el a pénzt tőlem. Így felajánlottam egy kis munkát nálunk. Ezt már elfogadta. Így az én lelkem is megnyugodott.
Főleg az volt szép mikor a lányt felvittem hogy takarítsa ki a szobánkat. A haverok meglátva már rá is startoltak. Alig bírtam őket elhúrcolni onnan. De végül amíg a lány takarított adig én ebét közbe megbeszéltem velük hogy ne bántsák meg stb. Képzeljetek amit akartok ide.
Így lehiggadtak és megmarad takarítólánynak nálunk. Úgy is rendetlenek vagyunk és más munka még nincs neki. Addig itt fog dolgozni. Mikor tovább megyünk akkor meg keres más munkát. Legalább is remélem. Majd segítek neki hisz miattam maradt munka nélkül. De jól nézki az már biztos. Még tetszene is ha velünk jöhetne. De ki van zárva. Nem engednék meg.
Még valami! Valaki beszólt ma a cseten nekem hogy hú de ronda vagyok. Hát nem mondtam sose hogy én egy gyönyörűség vagyok!
Akinek nem tetszek ne nézzen rám. Meg azt hiszem hogy egy ficsúr szólt be. Lehet hogy egy egoista vadbarom volt. De nem is érdekelnek az ilyenek. Kit érdekel szerintem senkit sem. De azért meg akartam említeni mert bassza a csőröm a beszólása.
Na mindegy nem mondom tovább mert még kijövök a sodrombol az ilyenek miatt.
Hello és pussy a lányoknak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat