Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lycosa naplója


Lord Bademba [192304 AL], gazdája Lycosa
Olyan jó így

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/192304
Olyan jó így

Ma tök jó napom van. Anyáék hajnalok hajnalán elmentek itthonról. Én meg rögtön fel kelltem, annak ellenére, hogy a fejem le akart robbanni a nyakamról. Bevittem a rádióta a fürdő legtávolabbi sarkába, betettem egy Enya CD-t és áztattam magam a forró vízben...Imádok egyedül lenni itthon. Főleg reggel, mikor még a rigók danolásznak a kertben. Mikor anyáék nincsenek itthon még a reggelnek is más szaga van. Olyan nyugodt minden. Nyugodt a ház, nyugodt a légkör és nyugodt vagyok én is. Valahogy olyan más minden. Én is rögtön kipattanok az ágyból, elvégzem a házimunkákat és jól érzem magam. Mindent elönt a nyugalom és a csend...és ezek olyan csodálatosak. Amikor meg hazajönnek anyáék ez az egész csoda leomlik és feszültség veszi át a helyét.

Na tessék, már nyilik is a kapú. Pedig kezdtem jól érezni magam. Itthon vannak. Pedig számítottam rá, hogy estefele érnek haza. Túlestem a puszilkodáson. Na tessék, már is vitáznak valamin. Idáig hallom. Nem jó ez így! Minden kis szarságon vitáznak. Legalább halkan tennék. De neeem, muszály hallja a hermadig utcában lakó szomszéd is. Hadd tudja meg a fél kerület, hogy a kerszetapám ezúttal nem tudja rendesen nevelni a disznókat, vagy mi. Édes Istenem, én csak nyugalmat szeretnék! Nem többet. Ezért nem akarok családot. Mert nem akarok oda jutni, mint a legtöbb családanya. Az első pár évben dúl a lamur aztán jönnek a viták, a veszekedések a verekedések. Jobb esetben vállás, rosszabb esetben meg rohangálás egyik ismeröstől a másikig egy kicsi gyermekkel a karomon. Hát kösz szépen, én nem akarok ilyen élet részese lenni! Örülök majd, ha lesz egy jó munkám, egy kicsike házam és nyugalmam!

Na ezt jól megszívtam! Anya ideállított egy tálca kajával, és addig nem ment el amég nem ettem meg mindet. Hát nem fogja fel, hogy nem vagyok éhes!? Annyi baj legyen, elvettem egy órát a napjából. Áhh, ki kivánkozik a kaja...Végül is inkább benn tartom, mert anya azzal fenyeget, hogy vissza kanalazza belém +o(.
Legalább a reggeliről nem tud, mert ha tudna akkor megölne...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat