Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Galahad (Gally) naplója


Sir Galahad [29890 AL], gazdája Galahad (Gally)
2005. augusztus 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/29890
2005. augusztus 22.

Nagyon nem szeretem a környezetvédő pártokat, mozgalmakat, tüntetőket, mivel általában csak ellenkeznek, tiltakoznak valami, vagy valaki ellen, de megoldást nem kínálnak, sokszor önmagukkal is ellentmondásba kerülnek, mert vizet prédikálnak és bort isznak. (Lásd: Greenpeace, akik hajókkal, autókkal, műanyag egyenruhában, láncokkal felszerelve, környezetszennyező eszközökkel tiltakoznak, ahelyett, hogy dolgoznának. Szerintem őket is multik finanszírozzák a versenytársak lejáratására.)
Amíg elolvasod ezt a mondatot, a Föld lakossága 24 fővel gyarapszik. Mielőtt a bekezdés végére érnél, ez a szám meghaladja az ezret. Egy órán belül a tizenegyezret. A nap végére a kétszázhatvanezret. Egy hét múlva az újszülöttek többen lesznek, mint Budapest lakossága. Az emberiségnek négymillió évre volt szüksége a kétmilliárdos lélekszám eléréséhez (1920-ban még "csak" 1,8 milliárdan voltunk) - ma évente 95 millió fővel vagyunk többen a bolygón, amelyet tevékenységünk ökológiai katasztrófával fenyeget. Ma már 6,5 milliárd ember él - nagy részük az éhenhalás szélén, betegen vegetál - a Földön.
Ha van isten és több embert szeretett volna, akkor többet is teremtett volna. A legnagyobb környezetszennyezés maga az emberiség!
Na, most már megnyugodtam egy darabig...:-)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat