Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szöke Bernadett naplója


Ford Fiesta. [116722 AL], gazdája Szöke Bernadett
2005. augusztus 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/116722
2005. augusztus 26.

Szia naplóm!!!

Sajnos tegnap nem találtam olyan képet a Doki bácsiról,ami igazán tettszett volna,de ma a Teve Hírlap 10.oldalán megláttam a tökéletes képet,És íme.....
Olyan boldog vagyok,mert holnap nem kell mennem suliba.Itt a hétvége és pihenhetek.Csak azt az egyet sajnálom,hogy a gazdi valószínüsíthetöen nem fog tudni meglátogatni,mert elutazik.Ugyanis szép hazánk apró fövárosában hatalmas-fergeteges parti lesz.Sok ember,rengeteg kamion,hangos zene,tánc,felvonulás,sztárok.....!!De ma,hogy emiatt ne legyek szomorú kétszer is meglátogatott,elvitt a suliba,beszélgetett velem.
Nagyon fáradt voltam egész nap...
Tegnap a barátnöm átjött hozzám és egész este éjs fél éjszaka a sivatagot jártuk és a kerek,sajtalaku Holdat néztük.Reggel pedig korán ébredtünk,mert kivetett magából minket az ágy.Elmentünk a legközelebbi oázishoz,pancsiztunk és jó nagyokat kortyoltunk a hüsítö habokból.Majd eljött a délután és elváltak útjaink,hisz jött a gazdi és mentünk a suliba.
Hát ez volt mai napom története.Most pedig megnézem a Teve Híreket a Tv-ben.Utána pedig óriásit szundizom,mert kimerültem az elmúlt két nap sürü programjától.
Jó éjt!i!i



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat