Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szöke Bernadett naplója


Ford Fiesta. [116722 AL], gazdája Szöke Bernadett
2006-12-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/116722
2006-12-14

Kedves Naplóm!

Most láttam csak milyen rég vettelek elő és jegyeztem fel gondolataimat!
Most megpróbálom bepótólni ezt a lemaradást!:-)
Nézzük csak mi is történt velem ezalatt az idő alatt:
-Mivel még mindíg szorgalmasan látogatom az iskolát,sok időmet köti le itthon is a tanulás.De lehetséges,hogy ez már nem lesz sokáig így...Mert ebből az iskolából idén júniusban elballagok és ki tudja sikerül-e a felvételi.Hisz a főiskolára nagyon okos,szorgalmas tevéket keresnek...Én pedig inkább lustának tartom magam,mint szorgalmasnak.
-Márciusban kaptam egy nagyon szép kék autót apukámtól és azóta szorgalmasan gyakoroltam a vezetés művészetét.:-)
-Sokat sétállgatok és beszélgetek a barátaimmal és osztálytársaimmal.Általában hetente kétszer találkozunk iskola után esténként.Ekkor nagyokat csavargunk,órákon át sétállgatunk a városban.Ennek a gazdim nem igazán örül,hisz tanulnom kellene az év végi vizsgákra...Emiatt néha össze is kapunk!
-Képzeld kedves naplóm egy kedves fiú megkérte a kezemet!Vagyis inkább megkért,hogy vegyem el feleségül!Bár ez nekem kissé fúrcsa volt,hisz szerintem a fiú dolga megkérni a lány kezét!Bár lehet régimódi vagyok.Nos kikosaraztam szegény lányt,de a szívét nem törtem össze,hisz nem is ismertük egymást!
Nem tudtam volna megházasodni,mert még mindíg foglalt a szívem! Egy magas,kékszemü,szőke hajú kedves és humoros személy lassan 20 hónapja belépett az életembe(vagyis begurult egy kék Fordon) és nem akarja elhagyni a szívemet!
-Az egyik legkedvesebb barátnőmnek,osztálytársamnak tegnap(2006.12.13 szerda) sikerűlt a forgalmi vizsgája!Így végre kézhez kaphatja a jogosítványát!!!!:-)

Nos drága naplóm azt hiszem búcsúzom...
Nem tudom mit írhatnék még.
Szia!
:-D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat